2023-24 : 5η : ΑΕΛ - Μακεδονικός 1-1

5η αγωνιστική : ΑΕΛ - Μακεδονικός 1-1

22 Οκτωβρίου 2023


Σκόρερς: 49' Ηλιάδης - 68' Τσαμούρης

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (78' Παπαγεωργίου Θ.), Μαϊδανός (57' λ.τ. Παπαδόπουλος Γ.), Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσουνού (78' Οτορμίν), Αντράντα (78' Νίνο), Όγκμποε (62' λ.τ. Παπαγεωργίου Κ.), Πεντρόσο, Μαυριάς

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης (72’ Χασάνογλου) (79’ Σανγκουνίτι), Λεωνιδόπουλος (30’ λ.τ. Μελετίδης), Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Μάρτιν, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (72’ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης, Τσουκάνης, Μπιανκόνι (79’ Σιμόνι) 

Διαιτητής: Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Επόπτες: Κωνσταντίνος Σούζας (Ανατολικής Αττικής), Αντώνης Καλλής (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Λάζαρος Ρεντίφης (Ανατοικής Αττικής)
Παρατηρητής: Στυλιανή Γκόγκου (Μακεδονίας)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Άλλους δύο βαθμούς άφησε πίσω της η ΑΕΛ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στον Μακεδονικό στο AEL FC ARENA, στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 22/10, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α ομίλου της Super League 2. 
Η ΑΕΛ, αν και προηγήθηκε στο 49’ με τον Ηλιάδη μετά από καταπληκτικό γυριστό σουτ, που άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί», δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 68’ από τον Τσαμούρη. Η ομάδα μας έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, ειδικά με ένα μοναδικό τετ-α-τετ του Μάριου Ογκμπόε και στο τελευταίο 10λεπτο που άσκησε μεγαλύτερη πίεση για να κερδίσει τον αγώνα αλλά στάθηκε άτυχη στην τελική προσπάθεια ή αποκρούστηκαν επικίνδυνα σουτ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων