2023-24 : 6η : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 0-2

6η αγωνιστική : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 0-2

29 Οκτωβρίου 2023


Σκόρερ: 61', 64' Κοσσονού

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (62′ Ντουμάνης), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Μπούζας, Κοζορώνης, Κέρθι, Βερνάρδος (68′ Κορέλας), Ξύδας (46′ Μακρυδάκης), Αθανασιάδης (57′ Κονίγκλιο).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ., Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας (87′ Θωμαΐδης), Αντράντα, Οτορμίν (62′ Πατράλης), Μαυριάς (79′ Παπαδόπουλος), Κοσσονού (79′ Μπρου), Πεντρόσο.

Διαιτητής: Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς)
Επόπτες: Αθανάσιος Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σερρών)
4ος: Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Νικόλαος Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Καρδίτσας

Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που κατάφερε να πανηγυρίσει στο θεσσαλικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, έχοντας με διαφορά τις περισσότερες τελικές προσπάθειες και αρκετές χαμένες ευκαιρίες όπως και ένα δοκάρι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Ειδικότερα στο 28′ ο Pedrozo βρήκε με κάθετη πάσα τον Οtormin αλλά η άμυνα της Καρδίτσας έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Pedrozo σε αντεπίθεση πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά στο τελικό σουτ η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. 
Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυναμικά το δεύτερο μέρος, μετά τη χαμένη ευκαιρία στο 57′ του Pedrozo που πέρασε λίγο άουτ, κατάφερε να ανοίξει και το σκορ όταν στο 61′ ο Otormin βρήκε τον Kossonou μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τσέλιο. Στο 64′ ο Ιβοριανός διπλασίασε τα τέρματά του, όταν μετά από γύρισμα του Μαϊδανού με μια επαφή και ωραίο τελείωμα πέτυχε το 0-2. Μέχρι το φινάλε δημιουργήθηκαν κίνδυνοι αλλά χωρίς κάτι σημαντικό που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα σε μια αναμέτρηση που οι ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη και δίκαια έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Καρδίτσα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων