7η αγωνιστική 2019-20 : Παναιτωλικός - ΑΕΛ

Παναιτωλικος - ΑΕΛ 2-2

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019


Scorers: 34' Ντίας, 77' Μπαΐροβιτς - 27' Μιχαήλ, 80' Μόρας

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ (77′ Μπαΐροβιτς), Ντάλσιο (73′ Ρομάν), Ντίας, Αριγίμπι (55′ Ντουάρτε), Λουσέρο, Σανιά, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς (68′ Φατιόν), Κάτσε, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46′ Ντάουντα).

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Επόπτες: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δίπλαρης (Καρδίτσας)
4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)
VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών).


Οι βυσσινί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και περιόρισαν τους γηπεδούχους. Μάλιστα στο 27΄ βρήκαν δίχτυα με κεφαλιά του Μιχαήλ από στημένη φάση-φάουλ, το οποίο -αν και δεν χρειαζόταν- μέτρησε κανονικά μέσω VAR. Μετά από 7 λεπτά από μια αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ, ο Ντίας ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, με το 1-1 να μένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και πήραν το προβάδισμα στο 77' με τον Μπαϊροβιτς, αλλά και πάλι το παιχνίδι είχε νέα τροπή. Στο 80' μετά από στημένη φάση-φάουλ εκτέλεσε ο Κάτσε και ο Μόρας πρόλαβε την κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου και έγραψε με κεφαλιά το τελικό 2-2.







#ΠΑΝΣτατιστικά#ΑΕΛ
2Goals2
1Ασίστ2
10Τελικές Προσπάθειες7
2Σουτ εντός μεγάλης περιοχής1
6Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
2Κεφαλιές4
0Αποκρούσεις3
14Επεμβάσεις17
14Κλεψίματα21
19Φάουλ15
0Οφσάιντ2
4Κόρνερ4
47Λάθη31
5/20Γεμίσματα8/21


Δηλώσεις

Γρηγορίου:
«Ήταν λογικό μετά την ισοφάριση να προσπαθήσει ο Παναιτωλικός να ανεβάσει τις γραμμές και να ασκήσει πίεση. Για τον Παναιτωλικό ήταν μονόδρομος η νίκη. Η κόπωση δεν μας βοήθησε να έχουμε ανάλογη εικόνα με αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Για εμάς σήμερα ήταν ένα δύσκολο ματς. Είχαμε βρει τέμπο πριν την διακοπή και μας αποσυντόνισε. Ήταν ερωτηματικό πως θα εμφανιστούμε σήμερα. Παρόλα αυτά θεωρώ πως είναι θετικό το αποτέλεσμα στην έδρα του Παναιτωλικού».Για τον Μόρα: Ο Μόρας κάνει μία ιδιαίτερη προσπάθεια. Δικαιωματικά είναι στην βασική ενδεκάδα και αποτελεί παράδειγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα μικρα παιδιά όπου δείχνει τέτοια εικόνα στα 38 του. Είναι άψογος επαγγελματίας και εκ των διακριθέντων σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.
Συνέντευξη τύπου
«Ήταν ένα μέτριο ματς παρά τα τέσσερα γκολ που μπήκαν. Στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι ελέγξαμε το ρυθμό και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ωστόσο δεχθήκαμε ένα γκολ που είχαμε αναλύσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Στο δεύτερο μέρος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που για μια ακόμη φορά δεν παράτησαν το παιχνίδι και μπόρεσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε το βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε αλλαγή προπονητή με ότι σημαίνει αυτό. Ο Παναιτωλικός σίγουρα θα βρει το δρόμο του».



Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων