2022-23 : 18η : Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-2

18η αγωνιστική : Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-2 

20 Ιουνίου 2023 

Σκόρερς: 19' Τζιώρας - 41', 45 +2' (πέν.) Όγκμποε

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Λογαράς (49' Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης (49' Γρομητσάρης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Τζιώρας, Μιράντα (49' Κριμιτζάς).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ., Μαϊδανός (46' Κοσσονού (49' Καλουτσικίδης)), Γκοτζαμανίδης (49' Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Ογκμπόε, Πεντρόσο, Νικολιάς (49' Μαυρίας).

Διαιτητής: Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Επόπτες: Γεώργιος Χριστοδούλου (Ημαθίας), Λάμπρος Σακαλόγλου (Καβάλας)
4ος: Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Νεάπολης Βόλου

Η ΑΕΛ κέρδισε τελικά με σκορ 2-1 τη Νίκη Βόλου, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του Α’ ομίλου της κατηγορίας καθώς είχε διακοπεί στις 7 Απριλίου λόγω επεισοδίων στο Πανθεσσαλικό στάδιο και μετά από δικαστικές αποφάσεις, συνεχίστηκε σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Τζιώρας στο 19’ και η ομάδα της ΑΕΛ ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Μάριου Ογκμπόε (41’, 45’ πεν.).

Στον αγώνα οι διαιτητές ήταν ίδιοι με τον αγώνα του Πανθεσσαλικού αλλά στις 11άδες παρουσιάστηκαν απο 3 νέα πρόσωπα για τις δύο ομάδες κατά την επανέναρξή του.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 49ο λεπτό με το σκορ 2-1 υπέρ της ΑΕΛ. Ο αγώνας ξεκίνησε από πλάγιο της ΑΕΛ.

Στην σημερινή εξέλιξη του ματς, η ΑΕΛ είχε δοκάρι στο 55’ με σουτ του Θωμαΐδη.
Ωστόσο δεν έλειψαν και τα λάθη, και ένα του Ανδρέου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Μάριος Ογκμπόε στο 81’, επιχειρώντας να «κρεμάσει» τον Μπάγιτς, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Η συνέχεια είχε μία πίεση από πλευράς ΑΕΛ, που έγινε πιο απειλητική στο τέλος, ωστόσο το 1-2 δεν άλλαξε, με τον Κρητικό στις καθυστερήσεις απλά να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Σουλούκου…
Έτσι, η ΑΕΛ τερμάτισε οριστικά στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στον Α’ Όμιλο της Super League 2, με 58 βαθμούς, και πλέον σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο την οργάνωση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε ναπετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος, δηλαδή την επιστροφή της, στην Super League.


Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης: 
«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, θα μπορούσε τουλάχιστον και για τις δύο ομάδες η απόφαση να βγει πολύ πιο νωρίς και να υπάρχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φάνηκε αυτό και από τις δύο ομάδες το παιχνίδι. Υπήρχε διάθεση από τους παίκτες, αλλά δυστυχώς και από την άλλη πλευρά των παικτών ολονών, ήταν πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο, ώστε να πάνε να ξεκουραστούνε. Γιατί πραγματικά είχαν ένα γολγοθά και οι δύο ομάδες. Έγινε και αυτό τελειώσαμε τουλάχιστον με μία ακόμα νίκη, έτσι όπως ήρθε, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση, που ήταν και ο δεύτερος στόχος για την ομάδα και από εδώ και πέρα κοιτάμε το αύριο, να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, περισσότερο, για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει και να διεκδικήσει την άνοδο την επόμενη χρονιά».
Για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς:
«Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ έχει αρχίσει εδώ και καιρό, με όσο το δυνατό ασφελέστερα βήματα, χωρίς βιασύνη και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο κομμάτι της νέας ομάδας και όταν έρθει η ώρα της προετοιμασίας να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι»
Για το αν ο σχεδιασμός γίνεται με βάση ότι η ΑΕΛ θα πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ:
«Δυστυχώς η ΑΕΛ δεν θα πάρει αδειοδότηση και μεταγραφικά θα κινηθεί όπως πέρυσι».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων