2022-23 : 29η : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 2-2

29η αγωνιστική : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 2-2 

10 Ιουνίου 2023 

Σκόρερς: 17' Πολίτης, 39' Αθανασιάδης - 35' Πεντρόσο, 63' Τσιριγώτης

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Πολίτης (69' Αναστασόπουλος), Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπάλλας (89' Κορέλας), Κοζορώνης, Λαγός, Ελιβέλτο (69' Μπούζας), Γιάκος (75' Μπάτροβιτς), Αθανασιάδης (89' Γκίνης).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσόνου (46' Μαϊδανός), Κόλα (46' Παπαγεωργίου Θ.), Μαξιμένκο, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ.(46' Νίνο), Θωμαΐδης (46' Αντράντα), Πεντρόσο, Μαυριάς (78' Μιλτιάδης), Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Βασίλειος-Απόστολος Αργυρός (Πέλλας)
Επόπτες: Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Αργύριος Νταβέλας (Μακεδονίας)
4ος: Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Δημήτριος Θάνου (Ηπείρου)

Γήπεδο: Δημοτικό Καρδίτσας

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα με σουτ εκτός περιοχής του Πολίτη στο 17ο λεπτό, ενώ οι «βυσσινί» ισοφάρισαν προσωρινά στο 35ο λεπτό με τον Πεντρόσο, η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 39ο λεπτό, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της και με σουτ του Τσιριγώτη στο 63ο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ήταν όπως όλοι ξέρουμε ένα τοπικό ντέρμπι, με δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας στον όμιλο μας, χωρίς βέβαια βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά όταν είναι ένα τέτοιο παιχνίδι, το ενδιαφέρον είναι μόνο η νίκη, από λόγο γοήτρου, αλλά και πάνω από όλα για να παίξουμε σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα. Ξεκινήσαμε πολύ νευρικά, κάναμε πάρα πολλά εύκολα λάθη που τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και μας έκανε ευκαιρίες και όχι μόνο σκόραρε και δύο φορές. Πάνω από όλα το καλό είναι ότι αντιδράσαμε και στις δυο φορές, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και αυτό είναι στο θετικό. Από άλλο θετικό είναι ότι βλέπεις πράγματα βλέπεις παίκτες καινούργιους που δεν έχουν πολύ συμμετοχή και μπορείς να τους βάλεις στη ζυγαριά του ποδοσφαίρου, ώστε να έχεις σωστή κριτική σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι απαιτητικό, το τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης στο μέλλον για την ομάδα. Αυτά είναι που κρατάμε από το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο να τελειώσουμε με μία νίκη έτσι ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, τουλάχιστον όσο το δυνατόν καλύτερα».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων