2022-23 : 28η : ΑΕΛ - Απόλλων Πόντου 1-0

28η αγωνιστική : ΑΕΛ - Απόλλων Πόντου 1-0 

4 Ιουνίου 2023 

Σκόρερ: 90' Τσιριγώτης

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (93' Θ. Παπαγεωργίου), Κοσσονού, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (58΄ Μιλτιάδης), Αντράντα (58' Θωμαΐδης), Πλέγας, Μαυρίας (67' Νικολιάς), Πεντρόσο, Τσιριγώτης.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Πίτκας, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Ντοναλντόνι (78' Μπελεβώνης), Αμπουντού, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Μέτκεμπρεργκ, Ντιαλόσι, Εσαλό (81' Αραβίδης).

Διαιτητής: Γρηγόριος Ρηγόπουλος (Ηλείας)
Επόπτες: Ιωάννης Καραλής (Ηλείας), Θεόδορος Τζιουβάρας (Κοζάνης)
4ος: Δημήτριος Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Παρατηρητής: Δημήτριος Ίτσκος (Πέλλας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 τον Απόλλων Πόντου με κεφαλιά του Τσιριγώτη στο 90ο λεπτό στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η ομάδα της ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δίκαια κατάφερε να πάρει έστω και στο τέλος τη νίκη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. 


Σημειώνεται οτι ο αγώνας στο Αλκαζάρ, κατόπιν απόφασης της διοίκησης διεξήχθη με ελεύθερη είσοδο.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που από την αρχή δεν είχαμε την ηρεμία που θα έπρεπε. Θέλαμε αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε οπωσδήποτε και για την αξιοπρέπεια της ομάδας και την δική μας.
Ακούστηκαν πολλά και έφτασαν στα αυτιά μας πράγματα που ως ομάδα δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα, ειδικά στην έδρα μας και κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο. Δημιουργήθηκε ένας τεράστιος εκνευρισμός κι ο λόγος που μετά τις τόσες καλές εμφανίσεις ήταν η αιτία σήμερα που δε δείξαμε καλό ποδόσφαιρο.
Ευτυχώς βάλαμε το γκολ έστω και στα τελευταία λεπτά και δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη και για εμάς, αλλά και σ’ αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά.
Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θα πάμε με την ίδια λογική και σοβαρότητα, έτσι ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Χρειαζόμαστε ακόμα ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση. Στην επιστροφή μου στην ομάδα δεν σας κρύβω πως αυτός ήταν ο κύριος στόχος και για την ομάδα και για οικονομικούς λόγους. Δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ήταν κάτι δύσκολο.
Είναι εφικτός ο ένας βαθμός για να τερματίσουμε δεύτεροι και να τελειώσει ένα πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα με μία εικόνα όμορφη και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο».












Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων