12η αγωνιστική 2019-20 : ΑΕΛ - Βόλος ΝΠΣ

ΑΕΛ - Βολος ΝΠΣ 2-1

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου


Scorers: 57' (πεν.) Φατιόν, 84' Ντάουντα - 38' Τόρες

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ζίζιτς (46’ Ασούμπρε), Μόρας, Μιλοσάβλιεβιτς (77’ Μπούστος), Καρανίκας, Ουάρντα, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς (67’ Ντάουντα), Αντόνι, Στάνκοβιτς.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μαξ (88’ Ατιάτ), Ζοάο (70’ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης (79’ Λύρατζης).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Επόπτες: Σίπκας (Σάμου), Ζήρδας (Αθηνών)
4ος: Περράκης (Αθηνών)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 3.983



Οι βυσσινί για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν, αυτή τη φορά με την ομάδα του Βόλου, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, άλλα... για ακόμη μια φορά το γύρισαν με ανατροπή σε 2-1. Στο 38' ο Βόλος άνοιξε το σκορ με σουτ του Τόρες από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Στο 57' η ΑΕΛ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν, ενώ στο 84' έκανε την ολική ανατροπή με τέρμα του Ντάουντα.







#ΑΕΛΣτατιστικά αγώνα#ΒΟΛ
2Goals1
1Ασίστ0
19Τελικές Προσπάθειες12
8Σουτ εντός μεγάλης περιοχής4
5Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής7
6Κεφαλιές1
4Αποκρούσεις8
10Επεμβάσεις18
38Κλεψίματα36
14Φάουλ19
1Οφσάιντ1
5Κόρνερ2
45Λάθη50
13/33Γεμίσματα2/15

Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΟΝΟΜΑΘέσηΛεπτάΓκόλΚιρτινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας95
28Σλάβκο ΜπράλιτςΑμυντικός951
26Έργκις ΚάτσεΑμυντικός951
20Νίκος ΚαρανίκαςΑμυντικός951
18Βαγγέλης ΜόραςΑμυντικός95
88Νικολα ΣτάνκοβιτςΑμυντικός95
16Νίκολα ΖίζιτςΑμυντικός46
64Φατιόν ΆντονιΜέσος9511
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος77
32Τζόναθαν ΜπούστοςΜέσος18
7Άμρ ΟυάρνταΕπιθετικός95
33Μάρκο ΝούνιτςΕπιθετικός67
23Ζαν-Λούκ ΑσούμπρεΕπιθετικός49
9Αμπιόλα ΝτάουνταΕπιθετικός281


Δηλώσεις

Γρηγορίου:

«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε τα τελευταία εξήντα λεπτά, γιατί στην αρχή δεν ήμασταν στο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε στο παιχνίδι τα παιδιά επέμεναν και έκαναν την τρίτη ανατροπή στο πρωτάθλημα. Μια επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Θέλω ακόμα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί έχει αρχίσει και έρχεται στο γήπεδο και αυτός ήταν ο πόθος της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Τον ευχαριστούμε πολύ και ένα μέρος της νίκης αξίζει σε αυτούς που ώθησαν τα παιδιά στην ανατροπή».

Κριστινσον:
Για το γεγονός πως φέτος έχει δύο ασίστ ως κίπερ: «Είναι η πρώτη φορά που έχω δύο ασίστ σε μία σεζόν. Είχα ασίστ στο παρελθόν αλλά πρώτη φορά δύο τόσο νωρίς σε ένα πρωτάθλημα. Ελπίζω για περισσότερες στο μέλλον».
Για την ασίστ στον Ντάουντα: Είδα χώρο, προσπάθησα να προωθήσω τη μπάλα για να εκμεταλλευτώ την καλή κίνηση του Ντάουντα, βγήκε σωστά η πάσα και ο συμπαίκτης μου σκόραρε.
Για το σημερινό ματς: Ήταν σημαντικό παιχνίδι. Συζητήσαμε πόσο κρίσιμο είναι μετά τις ήττες με Λαμία και ΠΑΟΚ. Θέλαμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες και είναι ευτυχές το γεγονός πως πήραμε τους τρεις βαθμούς.
Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη. Έχουμε το ματς στην Τετάρτη και πολλά ματς μέχρι την διακοπή. Είναι σημαντικό γιατί η καλή αυτοπεποίθηση μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε κι άλλες νίκες.


Φατιόν:
Παλεύουμε κάθε ματς. Βρεθήκαμε για τρίτη φορά πίσω στο σκορ και το ανατρέψαμε. Είμαστε μαχητές. Παίζουμε με πάθος και δεν εγκαταλείπουμε ποτέ. Μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε μέχρι το 95'. Εκτός από ότι είμαστε μαχητές έχουμε δείξει ότι παίζουμε κιόλας. Έχουμε βάλει αρκετά γκολ, έχουμε δεχθεί επίσης. Προσφέρουμε θέαμα. Μας αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται και το πάθος και γι’ αυτό παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικη η σημερινή νίκη και μας κρατάει στην 6αδα. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε εκεί. Και στο τέλος θα δούμε.
Για το γκολ: Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Το αφιέρωσα στην κοπέλα μου και την οικογένεια μου.
Για τα γεγονότα στην Αλβανία: Η Αλβανία είναι η χώρα καταγωγής μου. Για μένα Αλβανία-Ελλάδα είναι το ίδιο. Τις αγαπάω και τις δύο πάρα πολύ. Οι άνθρωποι εκεί περνάνε δύσκολες στιγμές. Ήταν ένα σοκ. Είχαμε πολλούς νεκρούς. Μακάρι να συνέλθουν γρήγορα. Αν και οι ζωές δεν επιστρέφονται. Θα ήθελα να σταθώ στο φιλικό που θα κάνουμε. Με πρωτοβουλία της ομάδας και του προέδρου μας θα είναι ένα πολύ ωραίο γεγονός. Το ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο ισούται με ανθρωπιά. Και έχουμε να βοηθάμε. Η νίκη πάει σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να βλέπεις ανθρώπους να ψάχνουν κάτω από τα μπάζα για συγγενείς τους. Είναι βαρύ.






Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων