15η αγωνιστική 2019-20 : Ολυμπιακός - ΑΕΛ

ολυμπιακος -ΑΕΛ 4-1

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019


Scorers: 9', 11' Μασούρας, 17' Σουντανί, 37' (πεν.) Ελ Αραμπί - 56' Ουάρντα

Ολυμπιακός (Μάρτινς): Σα, Τσιμίκας (81' Τοροσίδης), Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74' Μπενζιά), Ελ Αραμπί (65' Γκερέρο).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (79' Φιλίποβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (59' Μπάλλας), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς (70' Πινακάς), Ουάρντα.

Διαιτητής: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)
Επόπτες: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), Βασίλης Καλύβας (Φθιώτιδας)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Ευθύμης Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
AVAR: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών


Χωρίς να φέρει την οποιαδήποτε αντίσταση η Α.Ε.Λ. στο χειρότερο φετινό της, πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με σκορ 4-1, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 1.
Για την πειραϊκή ομάδα ο Μασούρας σκόραρε στο 9’ και στο 11’, ο Σουντανί στο 17’ και ο Ελ Αραμπί στο 37’ με πέναλτι.
Σε αυτό το πρώτο 45λεπτο η λαρισινή ομάδα δεν ...υπήρχε στο γήπεδο και φυσικά δεν έφερε καμία αντίσταση στους γηπεδούχος.
Στην επανάληψη οι Λαρισαίοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν τουλάχιστον να παίξουν ποδόσφαιρο.
Έτσι οι "βυσσινί" κατάφεραν να μειώσουν στο 56΄ με σουτ του Αμρ Ουάρντα λίγο έξω από την περιοχή και λάθος του Σα, αφού η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του στην προσπάθεια να την μπλοκάρει.
Ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος για φέτος για τον ταλαντούχο Δημήτρη Πινακά.
Απογοητευτική ήταν η εικόνα των περισσοτέρων παικτών της Α.Ε.Λ.
Διασώθηκαν οι Ουάρντα, Μιλοσάβλεβιτς και Στάνκοβιτς.
Όσο πιο γρήγορα ξεχασθεί αυτό το παιχνίδι τόσο το καλύτερο.










#ΟΛΥΣτατιστικά αγώνα#ΑΕΛ
4Goals1
2Ασίστ0
18Τελικές Προσπάθειες3
7Σουτ εντός μεγάλης περιοχής2
8Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής1
3Κεφαλιές0
1Αποκρούσεις5
14Επεμβάσεις11
15Κλεψίματα15
21Φάουλ11
0Οφσάιντ4
3Κόρνερ2
33Λάθη30
11/21Γεμίσματα1/12



Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΟΝΟΜΑΘέσηΣυμ.ΛεπτάΓκόλ
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας194
5Αλέξης ΜιχαήλΑμυντικός194
25Μανώλης ΜπέρτοςΑμυντικός194
88Νικολα ΣτάνκοβιτςΑμυντικός194
16Νίκολα ΖίζιτςΑμυντικός194
18Βαγγέλης ΜόραςΑμυντικός178
26Έργκους ΚάτσεΑμυντικός159
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος194
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος194
6Παναγιώτης ΜπάλαςΜέσος135
55Μίλος ΦιλίποβιτςΜέσος116
7Άμρ ΟυάρνταΕπιθετικός1941
33Μάρκο ΝούνιτςΕπιθετικός170
29Δημήτρης ΠινακάςΕπιθετικός124

Δηλώσεις

Γρηγορίου:
«Όταν στο 17′ το σκορ είναι 3-0 δεν χωράει ανάλυση το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς και είμαστε απογοητευμένοι. Τα αίτια πρέπει να τα αναζητήσουμε από αύριο και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι πριν τις γιορτές. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με Πανιώνιο την Κυριακή στην έδρα μας και πρέπει να μεταμορφωθούμε για να διεκδικήσουμε κάτι από εκεί. Είμαστε απογοητευμένοι σήμερα και από το σκορ και από την εικόνα και από όλα. Το έχω ξανατονίσει πως σε τέτοια παιχνίδια για να αναζητήσεις κάτι πρέπει ο αντίπαλος να είναι σε μέτρια μέρα και να είσαι καλός εσύ. Εμείς σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί και σήμερα ο Ολυμπιακός μπήκε σοβαρός και ήταν καλύτερος. Εμείς δεν βρήκαμε πατήματα στο παιχνίδι. Δεν ξέραμε καν που είμαστε και ήταν λογικό να δεχθούμε τόσα τέρματα».
Συνέντευξη τύπου:
Καλησπέρα. Νομίζω πως δεν χωράει κριτική. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ως προπονητής 16 χρόνια δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο με 3-0 στο 17'. Αυτή είναι απαράδεκτη εμφάνιση και πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια. Δεν έχουμε πολύ χρόνο διότι έχουμε τον Πανιώνιο μετά στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Είμαστε απογοητευμένοι. Μέχρι τώρα η εικόνα μας ήταν πολύ καλή ακόμα και με Ατρόμητο. Μετά από Καλαμάτα και Λαμία ήταν η 3η χειρότερη εμφάνιση. Να δούμε τα αίτια και να κερδίσουμε την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα όμως το 3-0 στο 17' είναι απαράδεκτο. Για εμάς, τον σύλλογο και την μέχρι τώρα προσπάθειά μας.
Τις ευθύνες και τι φταίει: Αυτό είπα. Δεν μπήκαμε καν στο ματς. Είχαμε έναν σχηματισμό, το 3-5-2 που ξέρουμε καλά. Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά έκανε ότι ήθελε. Δεν πηγαίναμε καλά στα μαρκαρίσματα. Έβρισκε χώρους ο αντίπαλος.
Το ότι η ΑΕΛ δέχεται νωρίς γκολ: Σίγουρα με προβληματίζει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Βέβαια το σκεπτικό είναι να έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Τα προηγούμενα χρόνια έδινε η ομάδα πιο μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Μπαίνοντας στα ματς όμως έχετε δίκιο μπαίνουμε και δεχόμαστε γρήγορα γκολ. Το έχουμε γυρίσει όμως τρεις φορές.
Την ανακοίνωση Κούγια: Ο πρόεδρος ήρθε στα αποδυτήρια. Είναι λογικό να θέλει να επιβάλλει πρόστιμο. Ότι και να έκανε του δίνω δίκιο για σήμερα. Μέχρι τώρα έχει δώσει τα πάντα ο κ. Κούγιας. Όπως και τώρα δεν έχουμε πρόβλημα.
Τον στόχο της ομάδας: Ο στόχος είναι ένα βήμα καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Παιχνίδι με παιχνίδι σου δίνει τον στόχο. Βρεθήκαμε 4οι μέχρι και το ματς της Κυριακής. Τώρα θέλουμε τα πλέι οφ. Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε μία προσπάθεια ή να τα γκρεμίσουμε όλα. Ήμασταν 4οι και παραμένουμε ψηλά.

Μπάλας:

«Δεν χωράει κριτική για το παιχνίδι αυτό, όταν τόσο νωρίς χάνεις με 3-0. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι δεν είχαμε τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ, παίζει σε τρεις διοργανώσεις και μπορεί να αλλάζει παίκτες και να είναι το ίδιο καλός. Εμείς σκεφτόμαστε τώρα μόνο το ματς με τον Πανιώνιο. Είχαμε ως στόχο το ματς με τον Ατρόμητο και το ματς με τον Πανιώνιο. Με τον Ατρόμητο αν και καλύτεροι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, είναι μονόδρομος».


Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων