14η αγωνιστική 2019-20 : ΑΕΛ - Ατρόμητος

ΑΕΛ - Ατρομητος 1-2

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019


Scorers: 43' (πεν.) Φατιόν - 5' Ούμπιδες, 20' Ουγκράϊ

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκας, Φατιόν (46′ Ντάουντα), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Σεσέροβιτς), Ασούμπρε, Ουάρντα, Νούνιτς (70′ Μπούστος).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ουγκράι (53′ Φάρλει), Μάντσον, Ανδρόυτσος (76′ Μπαένα), Ούμπιδες, Μανούσος, Βέλλιος (60′ Γιακουμάκης).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)
Επόπτες: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Κορομπύλια (Αν. Αττικής)
4ος: Μπαϊλής (Πρέβεζας)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 3.452


Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ατρόμητο, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Ούμπιδες έκανε ένα μακρινό σουτ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κρίστινσον, αφού πρώτα κόντραρε σε σώματα. Στο 20ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ουγκράι. Η ΑΕΛ μείωσε στο 43' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Βέλλιου μέσα στην περιοχή.


Την εμφάνιση τους στην ανατολική κερκίδα έκαναν φίλαθλοι οι οποίοι είναι ενάντια στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ κάνοντας… έδρα, μετά από καιρό, το AEL FC ARENA.

Ο αριθμός τους ήταν σαφώς μεγαλύτερος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, οι ίδιοι φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και της διοίκησης της ομάδας, ενώ δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις με μερίδα του κόσμου που τους αποδοκίμασε συνεχίζοντας τον εμφύλιο που έχει περιέλθει η ομάδα σε όλους τους τομείς.



#ΑΕΛΣτατιστικά αγώνα#ΑΤΡ
1Goals2
0Ασίστ0
18Τελικές Προσπάθειες5
8Σουτ εντός μεγάλης περιοχής4
7Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής1
3Κεφαλιές0
1Αποκρούσεις10
6Επεμβάσεις19
36Κλεψίματα33
16Φάουλ24
0Οφσάιντ1
8Κόρνερ2
51Λάθη49
15/38Γεμίσματα1/10

Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΟΝΟΜΑΘέσηΛεπτάΓκόλΚιρτινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας93
28Σλάβκο ΜπράλιτςΑμυντικός931
18Βαγγέλης ΜόραςΑμυντικός93
26Έργκους ΚάτσεΑμυντικός93
20Νίκος ΚαρανίκαςΑμυντικός931
88Νικολα ΣτάνκοβιτςΑμυντικός93
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος47
64Φατιόν ΆντονιΜέσος4611
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος46
32Τζόναθαν ΜπούστοςΜέσος22
7Άμρ ΟυάρνταΕπιθετικός93
23Ζαν-Λούκ ΑσούμπρεΕπιθετικός891
33Μάρκο ΝούνιτςΕπιθετικός71
9Αμπιόλα ΝτάουνταΕπιθετικός47


Δηλώσεις

Γρηγορίου:
«Άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και τα παιδιά έδειξαν διάθεση και με την αλλαγή του σχηματισμού γίναμε και πιο επιθετικοί. Δεχθήκαμε ένα πολύ τυχερό γκολ στο 5′ και κάναμε δώρο το δεύτερο στο 20′ στην δεύτερη επίσκεψη του Ατρόμητου στην περιοχή μας. Όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ από θέμα τύχης είναι δύσκολο για την ψυχολογία κάθε ομάδας. Εμείς όμως δεν τα παρατήσαμε και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου μειώσαμε. Στο δεύτερο ρισκάραμε ακόμα περισσότερο. Μία φορά μόνο ο Ατρόμητος βρήκε ευκαιρία πάλι από δικό μας προσωπικό λάθος. Όταν σε ένα ματς που έχεις πάνω από είκοσι τελικές και με έντεκα στο στόχο δεν έχω να πω κάτι σ’αυτά τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Την Τετάρτη έχουμε ματς με τον Ολυμπιακό και να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας πριν τις γιορτές με τον Πανιώνιο την Κυριακή. Χρειαζόμαστε σε κάποιες θέσεις ενίσχυση για να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και ποιοτικοί. Θα συνεχίσουμε με την ίδια προσπάθεια μέχρι το τέλος. Το ίδιο λέω και μετά από νίκες και από ήττες».

Καρανίκας:

«Δεν είχαμε άγχος. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε το γκολ. Μπήκαμε καλά και κλείσαμε τον αντίπαλο στην αντίπαλη εστία. Κερδίσαμε 6 κόρνερ μέχρι το 13′. Δεχτήκαμε 2 κρύα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε δύο γκολ από νωρίς και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε σε όλο το 90άλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες  και στο δεύτερο μέρος γίναμε ακόμη πιο επιθετικοί. Είμαστε μία ομάδα ποιοτική, το έχουμε δείξει αυτό, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια».










Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων