2020-21 : Play Out 3η : Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1

3η Play Out : Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Scorer: 41' Στίφλερ

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς (71' Θεοδωράκης), Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58' Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (71' Μάτιτς), Ενσικουλού (37' Αγκάγιεφ), Μανούσος. 

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Τσόσιτς, Γιακιμόφσκι (64' Ηλιάδης), Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν-Χατίρα (75' Ζίζιτς), Γλυνός (64' Νικολιάς), Ακούνια (88' Γκράουρ), Ντουρμισάι (87' Μιλοσάβλιεβιτς).

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) 
Επόπτες: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημήτρης Σαμοΐλής (Αθηνών) 
4ος: Εμμανουήλ  Σκουλάς (Θεσσαλίας)
VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) 
AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου) 

Γήπεδο: Περιστερίου
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο γήπεδο. Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι η ευκαιρία του Ακούνια στο 20′, ο οποίος δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Μανδά. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 38′ με τον Γκάλο να δοκιμάζει το σουτ με το δεξί, και τον Νάγκι να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ με το ένα χέρι. Στο 41′ οι «βυσσινί» πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, ο Μανδάς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Στίφλερ από κοντά έκανε το 1-0. Οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο να απαντήσουν άμεσα, ωστόσο ο Μανούσος είδε την προσπάθεια του με το κεφάλι, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Ουμπίντες από τα δεξιά να καταλήγει στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αγκάγιεφ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την προσπάθειά του να περνάει παράλληλα από το αντίπαλο τέρμα. Οι Περιστεριώτες είχαν κάποιες τελικές χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα, καθώς ο Νάγκι επενέβη όπου χρειάστηκε, με αποτέλεσμα οι «βυσσινί» να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος.


Δηλώσεις

Τζιανλούκα Φέστα:
“Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς και ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί όλοι οι παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά, όμως έχουμε ακόμα τέσσερα σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς. Όλα θα αποφασιστούν αναφορικά με την παραμονή στο τέλος των πλέι άουτ”.

Φιορίν Ντουρμισάι:
Για τη νίκη της ΑΕΛ στο Περιστέρι:
«Είναι τεράστιας αξίας η νίκη, προσπαθούμε να μην βλέπουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και να παίρνουμε νίκες. Και αν δεν μπορούμε, τουλάχιστον να μην χάνουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα, γιατί μπορεί να αγωνίζονται έντεκα, ωστόσο όλοι μας βοηθούν στις προπονήσεις και σε όλη τη διαδικασία μέχρι να έρθει το παιχνίδι και όλοι όσοι δεν είναι στην αποστολή. Επομένως είναι συνολική η δουλειά που γίνεται και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και όλο το staff».
Για τη βελτιωμένη εικόνα της ΑΕΛ:
«Έχουμε δώσει έναν όρκο μεταξύ μας. Το αποτέλεσμα μερικές φορές είναι θέμα τύχης και ικανότητας. Πάντα προσπαθούμε να δίνουμε το 100% και όταν αυτό γίνεται, τότε θα έχουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σπύρος Γλυνός: 
«Πήραμε μια τεράστια νίκη και ένα ‘διπλό’ που χρειαζόμασταν πολύ. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και ξέραμε από το πρώτο λεπτό τι θέλαμε να διεκδικήσουμε, ο κάθε παίκτης ήξερε από την αρχή τι έπρεπε να κάνει και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Τη νίκη. Δεν κάναμε βεβιασμένες κινήσεις, σκοράραμε από στατική φάση και η αλήθεια είναι ότι τελευταία δουλεύουμε αρκετά σε αυτό το κομμάτι και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων