1968-69 : 26η : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-3

26η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-3 

30 Μαρτίου 1969 

Scorers:47' Σκένδρος - 44', 85' Μαλάκος, 83' Ρηγούλιας  

ΑΕΛ(Λευτέρης Παπαδάκης): Παπαγιάννης, Παπάζογλου (81' λ.τ. Κατσιάνης), Λέλλης, Μπούτος, Ζάμπας (79' λ.τ. Μπενεχούτσιος), Κουρδουκλάς, Τρακάλας, Καμπίσιος, Τρουμπούκης, Παγκαρλιώτας, Σκένδρος. 

Ολυμπιακός Βόλου : Γιδόπουλος, Ρηγούλιας, Καϊμάκης,Τσουκνίδας, Παππάς, Μπάλας (65’ Συνετόπουλος), Σταμάτης, Μαλάκος, Πασχαλίδης, Καραηλιού, Τζίνης.

Διαιτητής: Παπάζογλου 

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια - εισπράξεις: 8100 - 147.000 δρχ. 

Άδικο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ που έχασε στα τελευταία λεπτά ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, αν όχι να το κερδίσει. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί των Ζάμπα, Παπάζογλου που υποχρεωτικά αντικαταστάθηκαν. Οι παίκτες της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό του πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Παπάζογλου. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ανέλπιστα μία νίκη, με την ΑΕΛ, μετά από αυτή την ήττα, να υποχωρεί κάτω από ζώνη του υποβιβασμού. Λίγες ημέρες αργότερα θα αποτελέσει παρελθόν ο προπονητής Λευτέρης Παπαδάκης. Αναλαμβάνει ο γυμναστής Θόδωρος Συργκάνης.Η αρχική 11άδα της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο Αλκαζάρ.

ΟΡΘΙΟΙ : Ζάμπας, Παπαγιάννης, Λέλλης, Μπούτος, Κουρδουκλάς, Παπάζογλου.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Τρακάλας, Τρουμπούκης, Παγκαρλιώτας, Καμπίσιος, Σκένδρος.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων