2021-22 : Ξάνθη - ΑΕΛ 2-0

27η αγωνιστική : Ξάνθη - ΑΕΛ 2-0 

30 Μαρτίου 2022 

Σκόρερς: 18' Γκόμεθ, 53' Διαμαντόπουλος

Ξάνθη (Κώστας Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (90′ Τσελεμπάκης), Τζανακάκης (70′ λ.τ Πολίμος), Δόρης (78′ Παπάζογλου), Διαμαντόπουλος (90′ Δημητριάδης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (90′ Τσιλιγκίρης), Αλί Μπαμπά, Γκόμεθ.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ομάρ, Κολομπίνο (72' Ραμίρεζ), Γαρουφαλιάς (46' Νίνο), Παπαγεωργίου Κ. (65' Τσουμάνης), Μαυριάς (65' Μιλτιάδης), Γλυνός (46' Γιάκος), Όγκμποε.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Επόπτες: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Θεόδωρος Αϊνάλης (Μακεδονίας)
4ος: Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)
Παρατηρητής: Ιωάνης Στρατούδης (Έβρου)

Γήπεδο: Ξάνθη arena

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στη Ξάνθη, χάνοντας από την ομώνυμη ομάδα με 2 – 0, με την ήττα αυτήν να έρχεται ως… «ταφόπλακα» στα όνειρα των «βυσσινί» για διεκδίκηση της πρώτης θέσης, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν!
Και αυτό διότι η Βέροια κέρδισε τον Ηρακλή (3 – 1) και σε συνδυασμό της ήττας της ΑΕΛ στη Ξάνθη, πλέον η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη απέχει από την δεύτερη ΑΕΛ 11 βαθμούς, διαφορά η οποία δεν… καλύπτεται!
Η ακριτική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 18ο λεπτό με τον Γκόμεζ, ενώ το τελικό 2 – 0 διαμόρφωσε στο 53′ ο Διαμαντόπουλος.


Δείτε αναλυτική ανάρτηση στο vissini.gr σχετικά με το αήτητο ρεκόρ της ΑΕΛ που τερματίστικε μετά απο αυτό τον αγώνα Μετάβαση στην αναρτηση ΕΔΩ.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Όλα τα κακά δυστυχώς, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με διαφορετική φιλοσοφία. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε πάθος, δεν είχαμε διάθεση για να μονομαχήσουμε, να τρέξουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό και από δύο τραγικά λάθη θα έλεγα, δεχθήκαμε δύο γκολ και μετά γίναν όλα ακόμα χειρότερα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, κοιτάμε την επόμενη μέρα να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα».
Υπάρχει περιθώριο πλέον, γιατί οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και η διαφορά είναι μεγάλη πλέον;
«Η διαφορά είναι μεγάλη και το περιθώριο είναι ελάχιστο. Η δουλειά είναι ότι εμείς φεύγουμε από αυτό το παιχνίδι πληγωμένοι, με ακόμα πιο πολλά προβλήματα με βασικούς παίκτες και έχουμε να κάνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Πλέον τα παιχνίδια δεν ξέρεις τι κρύβουν».

Δημήτρης Μιλτιάδης:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι δυνατό. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η Ξάνθη μας είχε διαβάσει καλά, δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που μπορούσαμε να δημιουργήσουμε».
Τώρα πλέον είναι μεγάλη η ψαλίδα με τη Βέροια;
«Έχει δυσκολέψει το πράγμα, αλλά όσα παιχνίδια μένουνε θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε, να τα χτυπήσουμε και να αντλήσουμε κάθε ελπίδα που έχουμε».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων