2021-22 : 23η : Βέροια - ΑΕΛ 1-1

23η αγωνιστική : Βέροια - ΑΕΛ 1-1

9 Μαρτίου 2022 

Σκόρερς: 21' Πασάς - 4' Γκοτζαμανίδης

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος (91′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Φοφανά (46′ Κουάτενγκ ), Γιακουμάκης, Πασάς (84′ Καπνίδης).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (65′ λ.τ. Σουλούκος), Μπέρτος, Παπαγεωργίου Θ. (65′ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43′ λ.τ. Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65′ Παπαγεωργίου Κ.), Γιάκος (81′ Γλυνός), Νικολιάς, Μαυριάς, Όγκμποε.

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
Επόπτες: Γκόραν Πάτακι (Κροατία), Μαριάν Τόμας (Κροατία)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Παρατηρητής: Πέτρος Κωτούλας (Κιλκίς)

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής του Α’ Ομίλου της Super League 2, καθώς Βέροια και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αλκαζάρ. Το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί τη Βέροια, που διατηρήθηκε στο +3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο Μούργος είχε δοκάρι μόλις στα 14΄΄ του αγώνα. Η ΑΕΛ ισορρόπησε και στο 4’ πέτυχε το γκολ με τρομερή κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη. Η Βέροια αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 21’ με τον Πασά.

Το παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες και στο 59’ κέρδισαν πέναλτι οι «κυανέρυθροι» σε ανατροπή του Γιακουμάκη από τον Παπαγεωργίου. Ο Πασάς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια, σε μια φάση που τραυματίστηκε ο γκολκίπερ της ΑΕΛ. Στο 86’ η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Καπνίδης από γέμισμα του Βελλίδη νίκησε τους δύο αμυντικούς των «βυσσινί» και από πλάγια θέση πλάσαρε στο δοκάρι. Στο 90’ μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Όγκμποε, που μέσα από την περιοχή πλάσαρε άουτ.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, είχαν ευκαιρίες και στο πρώτο και το δεύτερο, μπορούσαν να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ. Έγινε ένα παιχνίδι με πάθος, με θέληση, από όλα τα παιδιά, δεν μπορώ να πω ότι είχε κάτι έτσι το φανταχτερό, αλλά είχε όμως πάθος και διάθεση από τις δύο ομάδες για τη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε, είχαμε κάτι προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στο αμυντικό μας κομμάτι.
Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο το δοκάρι, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο και είχαμε στο τέλος την πρωτοβουλία να κάνουμε κάποια ευκαιρία. Έτσι είναι τα παιχνίδια, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς ειδικά για εμάς και απώλειες όπως ήταν του Γκοτζαμανίδη και του Θεοδωρόπουλου, δύο παίκτες που μέχρι τώρα ήταν βασικοί για εμάς και είναι σ’ ένα χρονικό διάστημα πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε και εμείς την ομάδα μας, έτσι πως θα θέλαμε, αλλά αναγκαστικά κάναμε κάποιες αλλαγές.
Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Η Βέροια είναι τρεις πόντους μπροστά, αλλά έχει πάρα πολλά παιχνίδια, πιστεύω ότι και άλλες ομάδες θα φθάσουν πιο κοντά. Έχει η Βέροια το πλεονέκτημα, φυσικά οι τρεις πόντοι δεν είναι και λίγο».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων