2021-22 : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 2-3

25η αγωνιστική : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 2-3 

19 Μαρτίου 2022 

Σκόρερς: 73' Πλέγκας, 88' Μπαντιμπαγκά - 6' Όγκμποε, 21' Νικολιάς, 90+ 6' Γλυνός
 
Αποβολή: 37' Λαρέα (κόκκινη)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Τσακμακίδης): Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Θ., Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ομάρ, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Παπαγεωργίου Κ. (81′ Μιλτιάδης), Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης), Όγκμποε.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Επόπτες: Άγγελος Κολιάκος (Αθηνών), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος: Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Παρατηρητής: Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων)

Γήπεδο
: Δημοτικό Καρδίτσας

Η ΑΕΛ πήρε νωρίς αέρα δύο τερμάτων, έχασε πέναλτι στο 0-2 , η Αναγέννηση ισοφάρισε με παίκτη λιγότερο σε 2-2 όμως οι «βυσσινί» βρήκαν στις καθυστερήσεις το «χρυσό» γκολ της νίκης.
Ματσάρα έγινε στην Καρδίτσα όπου ύστερα από ένα «χορταστικό» ματς η ΑΕΛ κέρδισε την Αναγέννηση με 3-2. Η αναμέτρηση ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και κρίθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Γλυνού.

Οι βυσσινί μπήκαν καλύτερα, άνοιξαν το σκορ με τον Ογκμποε μόλις στο 6' και ο Νικολιάς στο 21' τους έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Μάλιστα στο 38' «φλέρταραν» με το 3-0 όταν ο Κολομπίνο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (δοκάρι και ύστερα μπλόκαρε ο Γκέκας), ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν ήδη με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λαρέα στη φάση που καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά ώστε να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό, καθώς αρχικά μείωσαν στο 73' με τον Πλέγα και μετά ισοφάρισαν στο 88' με τον Μπαντιμπανγκά, κάτι που έβαλε «φωτιά» στον αγώνα. Που ήταν ντέρμπι, είχε διακοπές και τελικά τα πάντα κρίθηκαν δευτερόλεπτα πριν το φινάλε όταν και σκόραρε ο Γλυνός.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Έπρεπε να είχαμε τελειώσει τον αγώνα από το πρώτο μέρος, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με 4-0. Στη συνέχεια δείξαμε αδικαιολόγητα χαλαρότητα ή απερισκεψία. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Αυτό είναι μάθημα προς αποφυγή. Οι αντίπαλοί μας ρίσκαραν μετά το 0-2, αφού δεν είχαν να χάσουν τίποτα, ενώ όταν έβαλαν το γκολ στο 1-2 πήραν καλύτερη ψυχολογία. Εμείς ρισκάραμε τότε και δημιουργήσαμε φάσεις στα τελευταία λεπτά και σε μία εξ αυτών πετύχαμε τέρμα».
Σχετικά με τη συμμετοχή των Μιλτιάδη, Τσουμάνη: 
«Τους πιστεύω γι’ αυτό τους χρησιμοποιώ».
Για την εκτέλεση των πέναλτι: 
«Η εντολή που υπάρχει είναι να τα εκτελούν ο Κολομπίνο και ο Όγκμποε, όποιος αισθάνεται καλύτερα. Ήταν καλοχτυπημένο πέναλτι, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μπήκε».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων