2021-22 : 10η : ΑΕΛ - Ξάνθη 4-0

10η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ξάνθη 4-0 

29 Δεκεμβρίου 2021  

Σκόρερς: 26', 51', 64' Όγκμποε, 87' Τσουμάνης 

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ομάρ, Παπαγεωργίου Θ., Κολομπίνο (86’ Μαυριάς), Γιάκος (79’ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς (69’ Γλυνός), Όγκμποε (86’ Τσουμάνης), Ακούνια (86’ Νίνο).

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Πολίμος, Φαζός, Παπάζογλου, Τζανακάκης (56’ Δεληγιαννίδης), Θυμιάνης (56’ Δόρης), Γκόμεθ, Πλατέλλας (46’ Κρητικός), Γκινσάρι (56’ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79’ Τ. Δημητριάδης). 

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) 
Επόπτες: Κωνσταντίνος Βρούζος (Πιερίας), Ιωάννης Μηνούδης (Πιερίας) 
4ος: Γεώργιος Βρέσκος (Πιερίας) 
Παρατηρητής: Δημήτριος Ίτσκος (Πέλλας) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο η ΑΕΛ επιβλήθηκε επι τις πρωτοπόρου για τον όμιλο Ξάνθης, η οποία ήρθε στο Αλκαζάρ αήτητή, έχοντας 19 υπέρ τέρματα και 1 κατά. Ο Μάριος Όγκμποε έκανε hat trick πετυχαίνοντας 3 τέρματα και ένα τέρμα πέτυχε με κεφαλιά στο ντεμπούτο του με τα βυσσινί χρώματα ο νεαρός Μιχάλης Τσουμάνης διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
Δε θα περιμένατε καλύτερο ντεμπούτο στο πάγκο της ΑΕΛ;
«Φυσικά, φυσικά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με τον πρωτοπόρο. Και όχι μόνο ήταν μια ομάδα που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη ποιότητα και μια ομάδα που προερχόταν από αήττητο σερί και χωρίς να δεχθεί γκολ. Ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ υπέρ της Ξάνθης. Κάτι αντίθετο που δεν είχε η δικιά μας η ομάδα. Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί σ΄ αυτούς αξίζει η νίκη αυτή, όχι σε μας».
Γίνονται κάποιες αλλαγές τις τελευταίες μέρες έφυγαν κάποιοι παίκτες υπάρχει διάθεση ανανέωσης. Αν έχετε να μας πείτε κάτι για τα σχέδια σας πλέον στην ομάδα;
«Κοιτάξτε όταν ήρθα σε επαφή με τον κ. Κούγια, ο πρώτος στόχος ήταν να γίνει ομάδα, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Με σκοπό αν παλεύεις όλα τα παιχνίδια παίρνεις πόντους τότε θα έχεις ελπίδες για άνοδο, αλλά πρώτος στόχος είναι να γίνει πραγματικά ομάδα, όπως αξίζει σε αυτήν την ομάδα. Αυτός ήταν ο στόχος και αυτό προσπαθήσαμε και με αυτή τη λογική μπήκαμε και στο παιχνίδι. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά και η ΑΕΛ πιστεύω έχει ποιότητα στο ρόστερ της και σήμερα έδειξε και διάθεση και πάθος και βγήκε αυτό που είδατε σήμερα».

Μάριος Όγκμποε:
Για σένα ήταν μια μεγάλη εμφάνιση και για την ομάδα σου, απέναντι στον πρωτοπόρο. Τι έγινε σήμερα και τι άλλαξε τις τελευταίες ημέρες;
«Βγάλαμε αντίδραση, παίξαμε με ψυχή, όπως πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια και επειδή είμαστε καλοί παίκτες και καλή ομάδα, πιστεύω ότι έτσι θα πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια και θα είμαστε».
Αλλάζουν κάποια δεδομένα στην ομάδα. Βλέπουμε άλλαξε προπονητής, κάποιοι παίκτες έφυγαν, κάποιοι πιθανόν να έρθουν. Αυτή η νίκη σας κάνει να νιώθετε καλύτερα για την συνέχεια. Δηλαδή ότι μπορείτε να το παλέψετε για την άνοδο;
«Ήταν ένα ηλεκτροσόκ γενικά, εντάξει από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι δεν μας επηρέασε τόσο. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε τον ίδιο χαρακτήρα».
Για τη δική σου εμφάνιση και τα γκολ;
«Είμαι χαρούμενος, εντάξει σήμερα είμαι χαρούμενος, από αύριο είναι καινούργια μέρα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν σταματάμε τώρα μόνο σε αυτά τα γκολ, πρέπει να βάλουμε και άλλα γκολ, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος».













Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων