2021-22 : 6η : ΑΕΛ - Βέροια 1-1

6η αγωνιστική : ΑΕΛ - Βέροια 1-1

5 Δεκεμβρίου 2021  

Σκόρερς: 90+ 2' Ακούνια - 90' Φοφανά

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (63' Παπαγεωργίου Θ.), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ταχάρ (54' Νικολιάς), Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (71' Μαυριάς), Ακούνα, Συμελίδης (54' Γλυνός), Μπαντιμπανγκά (71' Γιάκος).

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (68' Οικονόμου), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (86' Δημόπουλος), Πόζογλου (68' Φοφανά), Πασάς.

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
Επόπτες: Ιωάννης Μηνούδης (Πιερίας), Κωνσταντίνος Βρούζος (Πιερίας)
4ος: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ μπαίνοντας στο παιχνίδι προσπάθησε να επιβληθεί της Βέροιας έχοντας την κατοχή αλλα η πολύ καλή αμυντική γραμμή της Βέροιας απέτρεψε οποιοδήποτε κίνδυνο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να αλλάξει τις γραμμές της και να γίνει πιο απειλητική κάτι που ξεκίνησε να καταφέρνει στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης αλλά η Βέροια σε μια φάση ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 90ο λεπτό με τον Φοφανά. Ωστόσο, η χαρά των Βεροιωτών κράτησε πολύ λίγο, αφού δύο λεπτά αργότερα οι βυσσινί κατάφεραν και έφεραν το ματς στα ίσια, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Γλυνού, ο Ακούνια σε γυριστό σουτ νίκησε τον Βελλίδη γράφοντας το τελικό 1-1!




    
Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων