1999-00 : 10η : Βέροια - ΑΕΛ 1-0

10η αγωνιστική : Βέροια - ΑΕΛ 1-0 

21 Νοεμβρίου 1999 

Scorers: 54' (πέν.) Προβίδας Γ.

Βέροια : Καλλιγάς, Χουαμάν, Μπασομπρίο, Τσιγιάννης, Μπακάλτσης (88' Νήρας), Δερμιτζόγλου, Ρόλιγκ, Καστανιώτης, Τρούπκος, Αθανασιάδης (84' Θωμαΐδης), Προβίδας (94' Νατσούρας). 

ΑΕΛ (Νεμπόισα Λιτσάνιν): Συμεωνίδης, Βαλκάνης, Νασιάκος (44' λ.τ. Βαρβούτης), Ιωσηφίδης (62' λ.τ. Τσακμακίδης), Πέρισιτς, Κοντοθανάσης, Τέας (29' Αντώνας), Ρίζνιτς, Ντράγκας, Νάστος, Ιβάνοβιτς. 

Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Ηλείας)  
Επόπτες: Αποστολόπουλος (Αχαΐας), Σπίγγος (Αχαΐας) 

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Με γκολ "φάντασμα" κέρδισε η Βέροια την ΑΕΛ. Εκτελεστής του πέναλτι ο πρώην βυσσινί Γιάννης Προβίδας, που πανηγύρησε έξαλλα το τέρμα που πέτυχε και οι 300 λαρισαίοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στη Βέροια, τον αποδοκίμασαν. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισσοπαλίας αλλα ο Ρίζνιτς στο 83ο λεπτό με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καλλιγά. Οι βυσσινί, γύρισαν στη Λάρισα με 3 τραυματίες, υποδεικνείοντας το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε ο διαιτητής Γιαννόπουλος, ενώ εκτός απο τις αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν κατα τη διάρκεια του αγώνα, ο Νάστος κατέλληξε στο νοσοκομείο της Βέροιας με σχισμένο φρύδι και έκανε 3 ράμματα. 

Δηλώσεις 

Τσιτρούλης (γυμναστής)
"Σήμερα, δεν έχασε η Λάρισα αλλά η Ελληνική διαιτησία. Πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα ωστε να μη γράφονται με ετσιθελικό τρόπο τα αποτελέσματα. Διαμαρτυρόμαστε έντονα και λυπούμαστε για ότι συμβαίνει. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως, να συνεχίσουμε. Κάπιοι έχουν πρόβλημα με την Λάρισα και θα πρέπει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κάπιοι δεν την θέλουν στην Ά εθνική κατηγορία". 

Βαλκάνης
"Στη φάση του πέναλτι είδα τον διαιτητή να έρχεται με κίτρινη κάρτα και νόμιζα οτι θα την δείξει στον Προβίδα για θέατρο, αλλά τελικά την έδειξε στο Νάστο και μετά υπέδειξε πέναλτι. Σηνύθως πρώτα οι διαιτητές υποδεικνύουν το πέναλτι και μετά δείχνουν την κίτρινη κάρτα. Μια δεύτερη φάση που φάνηκε κακή διάθεση του διαιτητή προς εμάς ήταν το έμεσο που έδειξε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν απέκρουσα την μπάλα και αυτός νόμιζε οτι το έγινε εσκεμένα".




Ο κόσμος της ΑΕΛ στη Βέροια.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων