1999-00 : 33η : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 1-1

33η αγωνιστική : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 1-1 

28 Μαΐου 2000 

Scorers:90' Φειδάς - 34' Γκέκας 

Αποβολή: 50' Ιωσηφίδης (κόκκινη) 

Παναιτωλικός (Γ.  Νταλακούρας): Κλιάφας, Γαλάνης (46' Πελέκλης), Μπολης (75' Σέρμπιν), Κρούνιτς, Τοσουνίδης (65' Κουτουλας),  Μπάρκογλου, Αναστασιάδης, Φειδάς, Αγγέλης, Βλάχος, Κοντοσπύρος. 

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Συμεωνίδης, Βαλκάνης, Πέρισιτς, Νασιάκος, Κώτσιος, Τέας, Κοντοθανάσης, Ιωσηφίδης, Κυριάκος (20' Αντώνας), Ντράγκας (55' Ζιάγκας), Γκέκας (78' Βαρβούτης). 

Διαιτητής: Θανάσης Μπριάκος (Ηπείρου) 

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Το "φιλί της ζωής” έδωσε στην ομάδα του χθες ο Φειδάς, με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα, οπου μετά την ήττα της Καλλιθέας οι Αγρινιώτες εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την αποφυγή των μπαράζ στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον "διαλυμένο" Ιάλυσο. Οι βυσσινί μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και διατήρησαν την υπέροχη τους μέχρι το 90' και χωρίς να επηρεάσει η από το 48' αποβολή του Ιωσηφιδη, η ομάδα δεν έχασε τον έλεγχο. Δεν υπολόγισαν όμως τις καθυστερήσεις... 


Η ΑΕΛ της σεζόν 1999-00 φωτογραφίζεται στο Αλκαζάρ.

Πάνω σειρά: Αβραμούλης, Πέρισιτς, Κοντοθανάσης, Συμεωνίδης, Γκέκας, Τέας, Ιβάνοβιτς, Κοταρέλας.
Μεσαία σειρά: Κότιος, Νάστος, Νασιάκος, Κεφαλάς, Κυζιρίδης, Θέμελης, Ντράγκατς, Ρίζνιτς, Κισκαμπάνης, Θαμνίδης, Βαλκάνης.
Καθιστοί: Δημ.Τσακμακίδης, Κυριακίδης, Σαμαράς, Ταξιάρχης, Γκουζιώτης, Γκούλιος, Ντικουμάνα, Βαρβούτης, Αντώνας, Ιωσηφίδης.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων