1999-00 : 14η : Καλλιθέα - ΑΕΛ 0-1

14η αγωνιστική : Καλλιθέα - ΑΕΛ 0-1 

19 Δεκεμβρίου 1999

Scorer: 42' Αντώνας

Αποβολή : 81' Ιβάνοβιτς

Καλλιθέα (Α.Μανίκας) : Λεκίδης, Κορομπόκης, Γαντζούδης (63’ Τόνκοβιτς), Κριαράς, Δημητρίου (81’ Στρόμπουλος), Ντραγκίσεβιτς, Σαββίδης, Γόγολος, Ζαχαρόπουλος, Πέτκοβιτς, Ζελενίτσας (83’ Γαζής). 

ΑΕΛ (Ν.Λίτσανιν) : Συμεωνίδης, Κοντοθανάσης, Ρίζνιτς (34’ Νασιάκος), Ιβάνοβιτς, Ντικουμάνα (61’ Γκουζιώτης), Νάστος, Αβραμούλης, Γκέκας (72’ Σαμαράς), Πέρισιτς Αντώνας, Ιωσηφίδης.

Διαιτητής : Ηλιάδης (Πειραιά)

Γήπεδο : Δημοτικό Καλλιθέας («Ελ Πάσο»)

Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η ΑΕΛ φάνηκε διαβασμένη και ευτύχησε να προηγηθεί με όμορφο γκολ του Γιάννη Αντώνα και να φέρει το ματς στα μέτρα της. Στην επανάληψη η ΑΕΛ οπισθοχώρησε, έμεινε στο 81' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιβάνοβιτς, η Καλλιθέα ανέλαβε πρωτοβουλία αλλά οι επεμβάσεις του πολύ καλού τερματοφύλακα Γιάννη Συμεωνίδη, η αστοχία των γηπεδούχων αλλά και η αυτοθυσία του Δημήτρη Αβραμούλη στο 91' να αποσωβήσει σίγουρο γκολ σε κεφαλιά του Κορομπόκη έδωσαν τη νίκη στους βυσσινί.
Η ΑΕΛ ισόβαθμη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 26 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από την κορυφή την οποία μοιράζονται με 27 βαθμούς Πανσερραϊκός, Αθηναϊκός και Αιγάλεω. Η ομάδα για μοναδική φορά τόσο κοντά στην κορυφή, αλλά η συνέχεια δεν θα είναι ανάλογη.



Η ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε στο Ελ Πάσο πριν το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα.

ΟΡΘΙΟΙ : Αβραμούλης, Γκέκας, Ρίζνιτς, Νάστος, Συμεωνίδης, Ιωσηφίδης.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Πέρισιτς, Ιβάνοβιτς, Ντικουμάνα, Κοντοθανάσης, Αντώνας.




Ο κόσμος της ΑΕΛ στο Ελ Πάσο.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων