1999-00 : 19η : Πιερικός - ΑΕΛ 2-0

19η αγωνιστική : Πιερικός - ΑΕΛ 2-0 

6 Φεβρουαρίου 2000 

Scorers: 7', 74' Χριστοφής 

Πιερικός (Β. Αντωνιάδης): Παπαδημητρίου, Τσιμόπουλος, Στρατηλάτης, Παπαγιαννόπουλος, Τσουκαλίδης (83' Αμπότ), Ζαλκανέλας, Παπαδόπουλος, Στάνκοβιτς, Χριστοφής, Αρσένοφ (70' Τσουκλής), Ντότσης (63' Μπαραλίτσε). 

ΑΕΛ (Νεμπόισα Λιτσάνιν): Συμεωνίδης, Νάστος, Αβραμούλης (46' Κυριάκος), Νασιάκος (71' Αντώνας), Ιωσηφίδης, Κοντοθανάσης, Ρίζνιτς, Πέρισιτς, Ντράγκας, Ντικουμάνα (46' Τέας), Τσακμακίδης. 

Διαιτητής: Κραματσιώτης (Αργολίδος) 

Γήπεδο: Κατερίνης

Σε ρόλο σωτήρα ο Συμεωνίδης με εντυπωσιακές επεμβάσεις σταματησε τους γηπεδούχους απο το να πετύχουνε ακόμη πιο υψηλό σκορ. Οι 500 και πλέον φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν στην Κατερίνη για να της συμπαρασταθούν από τη στιγμή που δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Χριστοφή έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους. Άρχισαν συνθήματα: «Δε θα φύγετε από εδώ αν δεν πάρετε το διπλό» ενώ αποδοκίμασαν το μεγαλομέτοχο κ. Μπατατούδη (μαζί με τον ΠΑΟΚ...) Από το γήπεδο οι φίλαθλοι έφυγαν στο 75΄(μόλις έγινε το 2-0) με παρότρυνση της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που υπήρξε αλλά στα Τέμπη αποφάσισαν να διαδηλώσουν τη δυσαρέσκεια τους. Έκαναν μπλόκο εκεί, περιμένοντας την αποστολή και τα είχαν με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή  Νεμπόισα Λίντσανιν. Η Αστυνομία σταμάτησε το πούλμαν της αποστολής πριν φθάσει στα Τέμπη (κοντά στα Μεσάγγαλα) και τους φιλάθλους ανέλαβε να ηρεμήσει ο κύριος Αδαμόπουλος. Οι φίλαθλοι ζητούσαν την απομάκρυνση των αδιάφορων ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Ο κ. Αδαμόπουλος τους υποσχέθηκε ότι θα γίνουν οι ενέργειες που πρέπει για να βρει η ομάδα το δρόμο της ανόδου.Οι παίκτες έφθασαν, δύο ώρες μετά την αναχώρησης τους από την Κατερίνη στη Λάρισα αλλά μόλις πήγαν να αποβιβασθούν στην πλατεία Νομαρχίας πάλι δέχθηκαν επίθεση από καμιά εκατοσταριά οπαδούς που τα έβαλαν κυρίως με τον προπονητή, τους Σέρβους παίκτες και τον Ιωσηφίδη γιατί αγωνίσθηκε στην επίθεση. Ο Νεμπόισα Λίτσανιν θα υποβάλλει και θα γίνει δεκτή η παραίτησή του και μέχρι το τέλος της σεζόν προπονητής θα κάτσει στον πάγκο, ο Τάκης Παραφέστας που μέχρι τότε είχε το πόστο του βοηθού προπονητή.








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων