1999-00 : 34η : ΑΕΛ - Αθηναϊκός 1-0

34η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αθηναϊκός 1-0 

4 Ιουνίου 2000 

Scorers: 17' Ρίζνιτς 

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Συμεωνίδης, Νασιάκος, Πέρισιτς, Κώτσιος, Αντώνας, Βαλκάνης, Κοντοθανάσης, Ρίζνιτς (53' Τσακμακίδης), Γκέκας (80' Θαμνίδης), Ντράγκας (71' Ιβάνοβιτς), Τέας.

Αθηναϊκός (Τ. Χατζηαγγελής): Βεζυρίδης (81' Μητρογιάννης), Μπούις, Ετουσέι, Ζαφειράκης, Πουλόπουλος, Πούλιος, Τασίδης (55’ Λαμπρογιώργος (64' λ.τ. Μασούρας)), Τριχιάς, Ψαρρης, Βαντελανόιντ, Γιαννακίδης. 

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδημητρίου (Πιερίας) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ  

Ο Αθηναϊκός κατα την προηγούμενη αγωνιστική "κλείδωσε" την άνοδο και η ΑΕΛ πολύ μακριά απο την ζώνη υποβιβασμού βρίσκονται αντιμέτωποι στο Αλκαζάρ για να παίξουν ένα αδιάφορα βαθμολογικά όμορφο παιχνίδι αλλά η ζέστη που επικρατούσε στον θεσσαλικό κάμπο ήταν "υπεύθυνη" για το μέτριο θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες από τις οποίες οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι και πήραν μία νίκη που άξιζαν. Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους βυσσινί, που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αλλά αποδείχθηκαν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο Ντράγκας με κεφαλιά και ο Γκέκας με πλασέ αστόχησαν από ευνοϊκές θέσεις, κι ενώ ο τερματοφύλακας του Αθηναϊκού, Βεζυρίδης, ήταν εξουδετερωμένος.

Στη φάση του αγώνα, ο Φάνης Γκέκας μαρκάρεται απο τον Γιώργο Τασίδη και τον Αγγελο Ζαφειράκη.













Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων