1999-00 : 27η : ΑΕΛ - Βέροια 0-0

27η αγωνιστική : ΑΕΛ - Βέροια 0-0 

2 Απριλίου 2000 

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Συμεωνίδης, Νασιάκος, Αντώνας, Βαλκάνης, Πέρισιτς (73' Γκέκας), Κοντοθανάσης, Ρίζνιτς, Σαμαράς (55' Γκουζιώτης), Ντράγκας, Τσακμακίδης, Τέας (46' Ντικουμάνα). 

Βέροια (Γιώτης Τσαλουχίδης): Καλλιγάς, Μπασομπρίο, Πακαλτσής, Σιδηρόπουλος, Καστανιώτης, Τρούπκος (64' Πετρίδης), Φασίδης, Νατσούρας, Νήρας (57' Αθανασιάδης), Προβίδας, Θεοδωρίδης. 

Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Ηλείας) 
Επόπτες: Τρίκας, Γεωργιόπουλος 

Γήπεδο: Αλκαζάρ  

Δηλώσεις 

Τάκης Παραφέστας : 
"Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε νωθροί. Φαίνεται ότι ορισμένοι παίκτες έμειναν στο προηγούμενο ματς, η παρουσία τους ήταν αδικαιολόγητη. Δεν μπορεί όλη την εβδομάδα να παρουσιάζεις μια εικόνα θετική στις προπονήσεις και την Κυριακή που είναι η ουσία των προπονήσεων να παρουσιάζουν άλλο πρόσωπο. Στην επανάλληψη η εικόνα ήταν διαφορετική. Ρισκάραμε αλλά απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλά στημένη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα έμεινε ισόπαλο.Θα ήθελα να σταθώ στη φάση του Ρίζνιτς. Αν και δεν υπήρχε πρόθεση του παίκτη να τον ανατρέψει, αλλά επειδή ο Ρίζνιτς είχε την εστία μπροστά του και ετοιμαζόταν να κάνει το σουτ, με το τρέξιμό του ο αντίπαλος τον παρέσυρε και νομίζω οτι ήταν στη θέληση του διαιτητή για να δώσει πέναλτι."







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων