1999-00 : 18η : ΑΕΛ - Νάουσα 2-1

18η αγωνιστική : ΑΕΛ - Νάουσα 2-1 

30 Ιανουαρίου 2000 

Scorers:13' Γκέκας, 33' Τσακμακίδης - 50' (πέν.) Μιλίνκοβιτς 

Αποβολή: 36' Γκέκας (2η κίτρινη) 

ΑΕΛ (Νεμπόισα Λιτσάνιν): Συμεωνίδης, Γκουζιώτης, Βαλκάνης, Κοντοθανάσης, Τέας (76' Νασιάκος), Τσακμακίδης, Ρίζνιτς (59' Σαλπιγγίδης), Ντράγκας (52' Ντικουμάνα), Νάστος, Αβραμούλης, Γκέκας. 

Νάουσα (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Κασαπίδης, Γρόσης, (46' Κόϊτς), Πίττας (59' Βεκόπουλος), Μαλιούφας, Μαλιούφας Κ., Κουμαρόπουλος (64' Αραμπατζής), Μιλίνκοβιτς, Ανδρεάδης, Ντιάρα, Χαντούρης, Παπαδόπουλος. 

Διαιτητής: Τσίγκρας (Αθηνών) 
Επόπτες: Κόνιαρης (Αθηνών), Γενναίος (Αθηνών) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ  

Η Νάουσα ήταν η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που πέρασε απο το Αλκαζάρ και θα μπορούσε να ήταν η πρώτη ομάδα που θα περνούσε παίρνοντας ακόμη και τους βαθμούς της νίκης . Εχασε σωρεία ευκαιριών και είχε και δοκάρι στο 10ο λεπτό του αγώνα. Οι βυσσινί όμως ήταν πιο ουσιαστικοι στις επιθέσεις τους και επικράτησαν δίκαια με 2-1. Ο Γκέκας πήρε την πρώτη κίτρινη κάρτα όταν βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσει το τέρμα που πέτυχε. Οι βυσσινί διαμαρτυρίθηκαν στην φάση του πέναλτι για ακούσιο χέρι λόγω μικρής απόστασης. Η Νάουσα στο τέλος της σεζόν θα γνωρίσει τον υποβιβασμό.

Δηλώσεις 

Βαλκάνης: 
"Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη και καταφέραμε έστω και με μέτρια απόδοση να την πάρουμε. Συγχαρητήρια στη Νάουσα για την πολύ καλή απόδοση."




Η ΑΕΛ της σεζόν 1999-00 φωτογραφίζεται στο Αλκαζάρ.

Πάνω σειρά: Αβραμούλης, Πέρισιτς, Κοντοθανάσης, Συμεωνίδης, Γκέκας, Τέας, Ιβάνοβιτς, Κοταρέλας.
Μεσαία σειρά: Κότιος, Νάστος, Νασιάκος, Κεφαλάς, Κυζιρίδης, Θέμελης, Ντράγκατς, Ρίζνιτς, Κισκαμπάνης, Θαμνίδης, Βαλκάνης.
Καθιστοί: Δημ.Τσακμακίδης, Κυριακίδης, Σαμαράς, Ταξιάρχης, Γκουζιώτης, Γκούλιος, Ντικουμάνα, Βαρβούτης, Αντώνας, Ιωσηφίδης.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων