1997-98 : 14η : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

14η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 

4 Ιανουαρίου 1998 

ΑΕΛ (Ζόραν Μπάμποβιτς): Παπαγιαννόπουλος, Γκουζιώτης, Χρυσοστομίδης, Παπαδόπουλος Θ. (77' Τσακμακίδης Γ.), Κατσάρας, Παυλίδης, Ταξιάρχης, Κρούνιτς, Ραντόϊκοβιτς (46' Ξάνθης), Πάτε (46' Μάρζετς), Δρακόπουλος. 

Διαιτητής: Σπύρος Βούλγαρης (Πειραιώς) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια: 1.962 

Ακόμη ένας αγώνας που δεν πρόσφερε κάτι εντός αγωνιστικού χώρου μετα απο το στείρο 0-0. Οι φίλαθλοι όμως προκάλεσαν φοβερά επεισόδια, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ, να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ουδέτερη έδρα (την 25η αγωνιστική στο Δημοτικό Γήπεδο του Αιγάλεω). 



Έχουμε φτάσει στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι προηγούμενες 13 δεν αφήνουν περιθώρια για ελπίδες ανόδου και αν συνυπολογίσει κανείς τις εξευτελιστικές ήττες από Παναιτωλικό εκτός (5 – 0), Παναργειακό εκτός (4 – 0), Εδεσσαϊκό εκτός (3 – 0) αντιλαμβάνεται πως η ιδιοκτησία Παπανικολάου, μόνο να γεμίσει επιπλέον κηλίδες στην βυσσινί ιστορία μπορεί και τίποτα παραπάνω.
Σε αυτή την αναμέτρηση, οι MONSTERS, βγάζουν μια λινάτσα που απευθύνει έκκληση στον Άγιο Βασίλη, να στείλει έναν πρόεδρο.
Η σημασία της λινάτσας είναι σίγουρα αλληγορική, θέλοντας να καταδειξει όμως το σοβαρότερο πρόβλημα της ΑΕΛ των πέτρινων χρόνων, αυτό της ιδιοκτησίας που "κρατάει" την ομάδα στις χαμηλες κατηγορίες.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων