2023-24 : 12η : Καμπανιακός - ΑΕΛ 0-2

12η αγωνιστική : Καμπανιακός - ΑΕΛ 0-2

16 Δεκεμβρίου 2023


Σκόρερς: 65' Παπαγεωργίου Κ. ,79' Πεντρόσο

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης): Κασαπίδης, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Λαγωνίδης, Ταΐρης (46′ Έππας), Σαρβανίδης, Ν. Καθάριος, Ζαννάκης, Γαρύφαλλος, Μάνιος, Γιουκούδης.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ. (57′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού (80′ Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα (68′ Θωμαΐδης), Μαυριάς (57′ Ογκμπόε), Πεντρόσο (80′ Νίνο).

Διαιτητής: Γεώργιος Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Επόπτες: Άγγελος Ζήρδας (Δράμας), Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης)
4ος: Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Πέτρος Κοτούλας (Κιλκίς)

Γήπεδο: Χαλάστρας

 Tην τρίτη σερί νίκη έκανε η ΑΕΛ μετά τη Νίκη Βόλου (1-0) και τον Απόλλωνα Πόντου (3-0) και το δέκατο συνεχόμενο ματς αήττητη (7 νίκες, 3 ισοπαλίες) με τον Παύλο Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία. Σε ένα δύσκολο απόγευμα Σαββάτου στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να φέρει δυσάρεστη έκπληξη από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο σε συνδυασμό με τον παγωμένο αέρα και το κίνητρο του αντιπάλου, η ομάδα μας κατάφερε με υπομονή και με συνεχή προσπάθεια δημιουργίας, όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία, να πάρει τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Παπαγεωργίου Κώστα (65′) και Φάμπρι Πεδρόσο (79′). Μια άνετη νίκη όπως εξελίχθηκε αφού δεν απειλήθηκε σοβαρά εκτός από μια φάση στο παιχνίδι. Η ΑΕΛ πέρασε με 2-0 από τη Χαλάστρα απέναντι στον Καμπανιακό, στο ξεκίνημα του 2ου γύρου του Α’ ομίλου της Super League 2 και «πάτησε» κορυφή στη βαθμολογία με έναν αγώνα περισσότερο απ’ τον Λεβαδειακό. Η αγωνία κορυφώθηκε στη μια ώρα αγώνα μέχρι να έρθουν τα γκολ για όλους τους Λαρισαίους που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και από τη συνδρομητική τηλεοπτική μετάδοση με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν όλες τις δυνάμεις τους και να δικαιώνονται στο τελευταίο ημίωρο.





 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων