2023-24 : Κύπελλο Ελλάδας : Ατρόμητος - ΑΕΛ 4-0

6η φάση : Ατρόμητος - ΑΕΛ 4-0

16 Ιανουαρίου 2024


Σκόρερς: 39' Τριμμάτης, 49' (πέν.) Αντζιέλσκι, 84' Τσακμάκης, 90 +2' Βέργος
 
Αποβολή: 56' Παπαγεωργίου (2η κίτρινη)

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (73΄Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης (81΄Βαλέντσια), Κούεν (67΄Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72΄Βέργος), Βρακάς (68΄Ντιρκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (64' Αντράντα), Μαυριάς (85' Βλιώρας), Παπαγεωργίου Κ., Ογκμπόε (64' Στίνα), Κοσσονού (63' Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63' Παπαδόπουλος), Στάμου, Παπαγεωργίου Θ.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Επόπτες: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), ΄Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Χανίων)
4ος: Φώτιος Νταούλας (Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής: Δημήτριος Κύρκος (Θεσπρωτίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος γνώρισε η ΑΕΛ, η οποία ηττήθηκε με 4-0 από τον Ατρόμητο, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της ΑΕΛ προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτερη, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα με τα γκολ του Ατρομήτου από τους Τριμμάτης (39'), Αντζιέλσκι (50'), Τσακμάκης (84') και Βέργος (90+3') να αποκλειστεί από το Κύπελλο, και την ομάδα του Περιστερίου να περνάει στην φάση των «8». Μετά από συνεργασία μεταξύ των Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν ο τελευταίος έκανε μία σέντρα και ο Τριμμάτης από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ και να κάνει το 1-0 στο 39ο λεπτό. Γκολ για τον Ατρόμητο με εκτέλεση πέναλτι του Αντζιέλσκι στο 50ο λεπτό. Γκολ για τον Ατρόμητο, με τον Τσακμάκη με κεφαλιά για το 3-0 στο 84ο λεπτό, για να διαμορφωθεί με τον Βέργο το τελικό 4-0 στο 93ο λεπτό. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ από το 56ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Παπαγεωργίου για "θέατρο" σε μια φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΛ και να υπάρχουν γενικότερα παράπονα στο ματς για τη διαιτησία.


Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συστήνει αυτοσυγκράτηση προς όλους τους παράγοντες της ομάδας και τους χιλιάδες αγνούς φιλάθλους μας, που βίωσαν απόψε στο Περιστέρι άλλη μία άδικη και ανερυθρίαστη διαιτησία, να προδικάζει το τελικό αποτέλεσμα με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο.

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε άδειες κερκίδες αλλά το φίλαθλο κοινό και είδε και έκρινε.

Όσο συνεχίζονται και συντελούνται ποδοσφαιρικά εγκλήματα αυτού του επιπέδου, ο κόσμος θα απομακρύνεται συνεχώς από τα γήπεδα.

Ας αποφασίσουμε ως κοινωνία τί είδους ποδόσφαιρο και γενικότερα τί αθλητισμό επιθυμούμε.

Αυτό που βιώνουμε συνεχώς και με ένταση τα τελευταία χρόνια, καθιστά αναμφίβολα το προϊόν μας ως ένα από τα πλέον διεφθαρμένα του κόσμου.

Συγχαρητήρια στον «άξιο» διαιτητή της σημερινής φαρσοκωμωδίας και του ευχόμαστε καλή περαιτέρω σταδιοδρομία. Με τέτοιες επιδόσεις είναι βέβαιο ότι θα κατακτά συνεχώς επαγγελματικά επίπεδα. Αρκεί στο τέλος να μην «σφυρίζει» μόνος του.





 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων