2023-24 : 18η : Μακεδονικός - ΑΕΛ 0-0

18η αγωνιστική : Μακεδονικός - ΑΕΛ 0-0

21 Ιανουαρίου 2024

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου (87′ Μπουκουβάλας), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (77′ Τσουκάνης), Τσιλιγγίρης (65′ Ζαφειράκης), Μπουλάτοβιτς (77′ Ραμίρεζ), Σιμόνι (87′ Μελετίδης).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (38′ λ.τ. Γιανναράκης), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα, Πλέγας, Μαυριάς (61′ Πεντρόσο), Κοσσονού (86′ Νίνο), Ογκμπόε

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Επόπτες: Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου), Θεόφιλος Μωΰσιάδης (Ηπείρου)
4ος: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας)
Παρατηρητής: Φώτιος Τερετίδης (Καβάλας)

Γήπεδο: Μακεδονικού

Ανώτερη τόσο σε κατοχή όσο και σε ευκαιρίες, η ΑΕΛ που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας Περντρέου, ήταν σε καλή μέρα και κράτησε ανέπαφη την εστία του με τις επεμβάσεις του.
Οι 100 περίπου φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μακεδονικού, δεν σταμάτησαν στιγμή να εμψυχώνουν την ομάδα μας.

Δηλώσεις

Παύλος Δερμιτζάκης:
«Σε δεκαοκτώ ημέρες βγάλαμε πέντε παιχνίδια, τα οποία τα τρία ήταν εκτός έδρας και ταξίδια. Άρα υπήρχε μια μεγάλη καταπόνηση και δεν είναι μόνο η καταπόνηση, αλλά και η προετοιμασία για ένα παιχνίδι, δεν είναι αυτή η οποία πρέπει. Θα έλεγα όμως ότι σε μικρό χρονικό διάστημα, ετοιμαστήκαμε γι' αυτό το παιχνίδι, που ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, με μια συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι και θα έλεγα ότι γενικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι, από το βαθμό, αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι. Γιατί θεωρώ ότι κάναμε τα πάντα πλην το γκολ. Γιατί δεν κινδυνέψαμε εκτός από μία μετάβαση στο πρώτο ημίχρονο από τον αντίπαλο. Δεν αφήσαμε να κινδυνέψουμε, γιατί τα μαρκαρίσματα και η συγκέντρωσή μας, ήταν πάρα πολύ καλή σε υψηλό επίπεδο και ότι έχει να κάνει με τις επιθέσεις μας θα έλεγα πλαγιοκοπήσαμε πάρα πολύ. Φέραμε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, φορτώσαμε την περιοχή με παίκτες, είχαμε ευκαιρίες, αλλά λίγο η μη αποτελεσματικότητα η δικιά μας, λίγο η καλή αμυντική τακτική του αντιπάλου, αλλά και ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού, που σήμερα οι δύο αποκρούσεις του Ογκμπόε και του Καλουτσικίδη, είναι αποκρούσεις τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων