2023-24 : 16η : ΠΟΤ Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1

16η αγωνιστική : ΠΟΤ Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1

6 Ιανουαρίου 2024


Σκόρερς: 39' Κούστα - 33' Παπαγεωργίου Κ.

ΠΟΤ Ηρακλής (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82′ Τόρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (56′ Σίλβα), Σπυρίδης (66′ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ. (73′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Αντράντα (56′ Θωμαΐδης), Παπαγεωργίου Κ. (89′ Γιανναράκης), Κοσσονού, Μαυριάς (73′ Νίνο), Πεντρόσο (56′ Ογκμπόε).

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
Επόπτες: Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), Νικόλαος Σάββας (Σερρών)
4ος: Γεώργιος Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Πέτρος Τρύφων (Δράμας)

Γήπεδο: Χαλάστρας

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΠΟΤ Ηρακλή και ΑΕΛ στο γήπεδο Χαλάστρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με κεφάλια "ψαράκι" του Κώστα Παπαγεωργίου στο 33ο λεπτό, με τον ΠΟΤ Ηρακλή να ισοφαρίζει με σουτ από κοντά του Κούστα, μετά από λάθος του Σουλούκου, στο 39ο λεπτό. Απέκρουσε πέναλτι του Κουντουριώτη του ΠΟΤ Ηρακλή ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Στέφανος Σουλούκος στο 38ο λεπτό.

Δηλώσεις

Παύλος Δερμιτζάκης:

Για το παιχνίδι: «Και οι δύο ομάδες ήθελαν να πετύχουν την νίκη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος και δύναμη. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Παλέψαμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε την νίκη. Θα μετρήσει αυτός ο βαθμός που πήραμε κόντρα στον Ηρακλή».
Για την ιστορία των δύο ομάδων: «Όταν βλέπεις την φανέλα της ΑΕΛ και του Ηρακλή να αγωνίζονται σου έρχονται αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι ομάδες οι οποίες λείπουν από την Super League γιατί έχουν δημιουργήσει τεράστια ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας μας».
Για το λάθος του Σουλούκου που προκάλεσε την ισοφάριση του Ηρακλή: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Σουλούκος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και θα απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών».




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων