Ηλίας Φασούλας 11/1/2022


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Ηλίας Φασούλας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Σε ανακοίνωσή της, η ερασιτεχνική ΑΕΛ τονίζει τα εξής: 

«Η οικογένεια της ΑΕΛ από σήμερα πενθεί καθώς ο Ηλίας Φασούλας δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Έφυγε ξαφνικά καθώς υπέκυψε μετά από καρδιακό επεισόδιο.
Ο αδόκητος χαμός ενός από τα πιο ιστορικά μέλη της ΑΕΛ μας βυθίζει σε θλίψη και οδύνη. Ο Πρόεδρος υπηρέτησε την Ιδέα της ΑΕΛ από νεαρή ηλικία και για δεκαετίες. Έγινε μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου από το 1990 και προσέφερε με πάθος και απαράμιλλη συνέπεια από όλες σχεδόν τις θέσεις. Η θητεία του στον Προεδρικό θώκο υπήρξε η μακροβιότερη όλων, τη δεκαετία 2000-10.
Ο Ηλίας Φασούλας αφιέρωσε τεράστιο κομμάτι της ζωής του στην ΑΕΛ. Προσέφερε ό,τι περισσότερο μπορούσε για όλα τα αθλήματα του Σωματείου. Επέδειξε ζήλο, μεράκι, αποφασιστικότητα για την οργάνωση των Ακαδημιών, για την πρόοδο των ομάδων μας. Γύρισε κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα συνοδεύοντας τις αποστολές των βυσσινί και φροντίζοντας για την εικόνα τους.
Ο Πρόεδρος ήταν πρωτοπόρος και καινοτόμος στην εποχή του. Είχε όραμα για την ΑΕΛ και για το Σωματείο. Με το πάθος του προσπαθούσε συνεχώς να δώσει πνοή σε αυτό το όραμα και να οδηγήσει την ΑΕΛ στην επιτυχία και το μεγαλείο.
Είναι μια ημέρα βαθιάς οδύνης για την ΑΕΛ και τα λόγια είναι φτωχά για να τη περιγράψουν. Παράγοντες σαν τον Ηλία Φασούλα δεν υπάρχουν πλέον. Είμαστε ευγνώμονες για όσα προσέφερε και κατάφερε και θα τιμούμε πάντα τη μνήμη του.
Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Προέδρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνονται:

«Όταν χάνεται μία ανθρώπινη ζωή από απρόσιτο γεγονός και όχι από κάτι φυσιολογικό και βαθύ γήρας, η θλίψη όλων μας είναι αυτονόητη.
Η ιδιοκτησία, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, τα στελέχη και οι οπαδοί μας, ευχόμαστε στην οικογένεια του αείμνηστου Ηλία Φασούλα τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και να βρουν δύναμη να αντέξουν αυτό το τραγικό γεγονός.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη :

«Ο Ηλίας Φασούλας ήταν ένας αληθινός παράγοντας της ΑΕΛ. Ένας ιδιαίτερος αλλά πάντα ειλικρινής άνθρωπος με γνώμονα μόνο το καλό της ΑΕΛ.
Η παρουσία του βοήθησε τα μέγιστα στις υγιείς σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και Σωματείο πάντα όμως με δίκαιο και ορθό τρόπο.
Η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του μεγάλη, τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του… καλό ταξίδι».

Βετεράνοι ΑΕ Λάρισας :

...τα λόγια ανεβαίνουν σαν λυγμός, τι να πείς άλλωστε όταν μαθαίνεις ένα τέτοιο κακό νέο.. στα 64 σου χρόνια , προδομένος από την καρδιά σου..
  Έφυγες φίλε Ηλία τόσο ξαφνικά, ίσως βιάστηκες να ξανασυναντήσεις τους  φίλους "αελάρες" που έκανες σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκες  με την ομάδα μας και δεν είναι πιά μαζί μας. 
  Καταθέτουμε την αμέριστη λύπη μας για τον αδόκητο χαμό σου, τις ευχαριστίες μας για τα τόσα που έχεις κάνει για την ομάδα μας και ευχόμαστε στην οικογένεια σου κουράγιο και δύναμη...
   ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ πρόεδρε, χαιρετισμούς σε όλους φίλους εκεί πάνω..!!






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων