2021-22 : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β 0-0

16η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β 0-0

29 Ιανουαρίου 2022 

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Ομάρ, Παπαγεωργίου Θ., Γιάκος (77′ Παπαγεωργίου Κ.), Ραμίρεζ (46′ Νικολιάς), Ακούνια (82′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Όγκμποε.

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, (81′ Μελετίδης) Χατζηστραβός (90+1′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (81′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (67′ Τζίμας).
  
Διαιτητής: Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Επόπτες: Φώτιος Καμπερίδης (Καβάλας), Αντώνιος Κουκούμης (Καβάλας)
4ος: Στέφανος Βάϊος Καλατζής (Θεσσαλίας)
Παρατηρητής: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ κόλλησε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' και απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Superleague 1. Κακή εμφάνιση για την ΑΕΛ στο Στάδιο Αλκαζάρ που συνοδεύτηκε από λευκή ισοπαλία, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Πολύ κακό το θέαμα και από τις δύο πλευρές, επιθετική δυσλειτουργία και έλλειψη φάσεων από την ΑΕΛ, με τον ΠΑΟΚ Β' να είναι πιο επικίνδυνος επιθετικά.


Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης: 
Για το αν είναι στραβοπάτημα το σημερινό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ: 
«Κοιτάξτε, η Λάρισα είναι μια ομάδα που πάντα κυνηγάει τους τρεις βαθμούς. Ειδικά μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να μην χάνουμε βαθμούς. Σήμερα, υπήρχε εκνευρισμός, νευρικότητα και λάθος επιλογές. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκαν οι επιλογές, προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να τα διορθώσουμε, δεν τα καταφέραμε όμως, καθώς δεν είχαμε και τις ευκαιρίες υπήρχαν πολλά νεύρα, γι' αυτό η ισοπαλία είναι το δίκαιο αποτέλεσμα».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: 
«Ναι η συνέχεια παραμένει δύσκολη, καθώς όλοι οι αγώνες παραμένουν δύσκολοι. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%, να έχουμε φαντασία στο παιχνίδι μας και ότι και να γίνει ας κερδίσει ο καλύτερος». 

Παντελής Θεολόγου:
«Πήγε από την αρχή στη δύναμη, είχε μεγάλη ένταση, πολλές μονομαχίες, στις ευκαιρίες που είχαμε δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Δυστυχώς για εμάς χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο. Τώρα αναγκαστικά θα κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης, που είναι εξίσου πολύ δύσκολο με την Καβαλά».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων