Κύπελλο 2021-22 : 3η φάση : Απόλλων Λάρισας - ΑΕΛ 0-3

Κύπελλο 2021-22 : Απόλλων Λάρισας - ΑΕΛ 0-3

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Scorers : 55', 65' Όγκμποε, 90 +3' Κούστα
 
Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Στράτσια): Άστρας, Σκούπρας, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Μπαλογιάννης, Χατζής, Ζιάκας (58′ Νούσιας), Λίταινας, Παναγιώτου (64΄Κανούλας), Τiboue, Lemaangr (74′ Σούλτσε).

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (73' Αμπούντ), Ηλιάδης, Θεολόγου (35' λ.τ. Μαξιμένκο), Παπαγεωργίου Κ., Κολομπίνο, Μαυριάς, Γλυνός (65' Πατράλης), Νικολιάς (65' Παπαγεωργίου Αθ.),  Όγκμποε (65' Κούστα).

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
Επόπτες: Αντώνης Δίπλαρης, Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας)
4ος: Μελέτιος Γιουμαρτζίδης (Πέλλας)
Παρατηρητής: Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων)

Γήπεδο: Φιλιππούπολης
Θεατές: ~800

Ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η ΑΕΛ «καθάρισε» την πρόκριση στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με σκορ 3-0.
Η αναμέτρηση στο πρώτο 45λεπτο ήταν μία κλασική αναμέτρηση Super League 2, με μπόλικη δύναμη, πολλά λάθη, κακό ρυθμό και φάσεις με το… σταγονόμετρο, που προήλθαν κυρίως από στημένες μπάλες και τις δημιούργησε στην πλειοψηφία τους η ΑΕΛ που δεν κατάφερε όμως να σκοράρει, με εκφραστές τους Νικολιά, Ηλιάδη, Θεολόγου.
Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου οι «βυσσινί» πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τέρμα  του Μάριου Όγκμποε, αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησε στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων η ΑΕΛ. Ο σκόρερ της ΑΕΛ είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα, για να απαντήσει ο Απόλλων με σουτ του Παναγιώτου που σταμάτησε στο δοκάρι μετά την απόκρουση του Θεοδωρόπουλου.
ε τη συμπλήρωση των πρώτων είκοσι λεπτών η ΑΕΛ «καθάρισε» την αναμέτρηση πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Μάριο Όγκμποε, σε αντεπίθεσή της, για να κλείσει το σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κούστα, με σουτ εκτός περιοχής.




Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε στη Φιλιππούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας για το κύπελλο Ελλάδας. 

Όρθιοι:  Ηλιάδης, Όγκμποε, Θεοδωρόπουλος, Θεολόγου, Μπέρτος
Καθιστοί: Γλυνός, Κολομπίνο, Μαϊδανός, Νικολιάς, Μαυριάς, Παπαγεωργίου.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων