2001-02 : 24η : Εθνικός - ΑΕΛ 1-1

24η αγωνιστική : Εθνικός - ΑΕΛ 1-1 

27 Μαρτίου 2002 

Scorers: 68' Βάλβης - 78' Ευθυμιάδης 

Αποβολή: 59' Ζάρας (2η κίτρινη) 

Εθνικός (Γιώργος Κωστίκος): Βεζυρίδης, Χαραλαμπόπουλος, Παυλόπουλος, Δημόπουλος (84' Μήτσης), Παϊτέρης, Ζάρας, Σταυρακάκης, Κιούρκος, Πέτροβιτς (73' Καλλιμάνης), Κωτσής (60' Βάλβης), Κουκουτσέλας.

ΑΕΛ (Κώστας Σιαβάλας): Καλλιγάς, Κυριάκος, Μπακογιάννης, Καρατζιώλης (72' Κοντοδήμος), Παπαδόπουλος (51' Χρόνης), Νανούλης, Κατσάρας, Κοντοθανάσης, Ζιάγκας, Ευθυμιάδης, Ντράγκας (65' Ταχτιντής). 

Διαιτητής: Ε. Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου) 
Επόπτες: Δ. Στυλιάρας (Αιτ/νιας), Η. Γκιούσας (Αιτ/νιας) 
4ος: Δ.Ασημάκης (Αιτ/νιας)

Γήπεδο: Βύρωνα

Στο πρώτο ημίχρονο και οι 2 ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο διψασμενες για να πετύχουν ενα τέρμα, χωρίς ομως να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους. Στην επανάληψη και οι 2 ομάδες συνέχισαν να στοχεύουν προς το τέρμα μέχρι που στο 68ο λεπτό ακόμη και με ενα λιγότερο παίκτη ο Εθνικός άνοιξε το σκόρ με το αιφνηδιαστικό 1-0 του Βάλβη. Δέκα λεπτά αργότερα με ένα όμορφο σουτ απο το σημείο του πεναλτι ο Ευθυμιάδης διαμορφωσε το τελικό 1-1. 
Ακόμη και μετά απο αυτό το Χ, η ΑΕΛ εξακολουθεί να βείσκεται στη 5η θέση του πίνακα βαθμολογίας.

Δηλώσεις

Σιαβάλας: 
"Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που έδειξε πολλά θετικά στοιχεία. Μετά την αποβολή όμως είχαμε τέσσερις πολυ καλές ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη, την οποία θέλουμε πολύ για να είμαστε ενισχυμένοι στην διεκδίκηση του στόχου μας. Η ισοπαλία δεν ηταν αυτο ακριβώς που περιμέναμε, αλλά ήταν θετικό που περιορίσαμε τον Εθνικό και πιστεύω ότι ήταν θετικό ότι τον βγάλαμε εκτός τροχιάς ανόδου.Θελουμε πάντος στη συνέχεια τουλάχιστον μια εκτός έδρας νίκη, για να πανηγυρίσουμε την άνοδο."



Ο Νανούλης σπεύδει να συγχαρεί τον Ευθυμιάδη που μόλις έχει πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης κόντρα στον Εθνικό. 


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων