2001-02 : 27η : ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1

27η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1 

17 Απριλίου 2002 

Scorers: 46' Μάγγος, 68' (αυτ.) Ζαργάνης, 76' Κοντοδήμος - 19' Μένταν 

ΑΕΛ (Κώστας Σιαβάλας): Νούσιας, Κυριάκος, Κοντοδήμος, Παπαρίζος, Μπακογιάννης, Ζιάγκας, Κοντοθανάσης (38' λ.τ. Σακελλαρίου), Μάγγος, Στάθης Ν.(76' Καρατζιώλης), Ταχτιντής (37' λ.τ. Πλίτσης), Ευθυμιάδης. 

Πανελευσινιακός (Ψυμουλάκης): Μανώλης, Τσολάκης, Χελιώτης, Τσιάκας, Φιλιππής (49' Ζαργάνης), Αποστολάτος (56' Λέκκας), Αλέξης, Τσούμας, Μένταν, Ντελμεκούρας (52' Καραγιώργος), Καραμπλάκας.

Διαιτητής: Αθανασιάδης (Χαλκιδικής) 
Επόπτες: Τρικαλίδης (Γρεβενών), Κλημαντάκης (Χαλκιδικής) 
4ος: Γκούντας (Κοζάνης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ  

Η ΑΕΛ μπήκε μουδιασμένη στο Αλκαζάρ κόντρα στην ομάδα της Ελευσίνας και σε μια αντεπίθεση δεχθηκε τέρμα στο 19ο λεπτό. Οι βυσσινί δεν πτοήθηκαν και μετά απο 5 λεπτά μέχρι και το τέλος του αγώνα πήραν τα ηνία του αγώνα και είχανε την απόλυτη υπεροχή. Στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάγγος πέτυχε ενα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας σλάλομ διευσδύοντας μέσα απο την άμυνα του Πανελευσινιακού. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα απο τον Μάγγο που έβγαλε την φανέλα του και την κρέμασε στο σημαιάκι του κόρνερ. Ο λιγοστός κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο ξεσηκώθηκε και έδινε ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο 68ο λεπτό σε μια σέντρα του Σακελλαρίου κατα την διεκδίκηση, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μανώλη απο το κεφάλι του Ζαργάνη. Στο 76ο λεπτό ο Στάθης εκτέλεσε φάουλ και με υπερένταση απέκρουσε με τα πόδια ο Μανώλης, αλλά ο Κοντοδήμος πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του. 




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων