1998-99 : 23η : ΑΕΛ - Τρίκαλα 1-0

23η αγωνιστική : ΑΕΛ - Τρίκαλα 1-0 

7 Μαρτίου 1999 

Scorers: 19' Ταξιάρχης 

ΑΕΛ (Νίκος Αργυρούλης): Καλλιγάς, Ιωσηφίδης (55′ Κυζιρίδης), Κατσάρας, Παυλίδης, Νασιάκος, Ταξιάρχης, Ζιάγκας, Ρίζνιτς, Πολυζωίδης (35′ Βενέτης), Αβραμούλης, Τέας (82′ Κοταρέλας). 

Τρίκαλα (Φιλίππου Μιχαήλ): Ζαφείρης, Λαγούιας, Πράπας, Αγγελόπουλος Α. (56′ Μπέκας), Καραπέτσας, Κώτσιος, Παχατουρίδης, Μιρίλοβιτς (66′ Χλωρός), Ιορδανίδης, Μουρατίδης, Καραΐσκος (46′ Τσακμακίδης).

Γήπεδο: Αλκαζάρ  

Μέχρι αυτό το ματς η ομάδα των Τρικάλων ήταν αήττητη για 15 αγωνιστικές. Στο τέλος της σεζόν ανέβηκε στην Α'Εθνική. Στον αγώνα αυτόν η Λάρισα, χωρίς να είναι καλύτερη, σταμάτησε αήττητο σερί δεκαπέντε αγώνων των Τρικάλων στο πρωτάθλημα. Τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν ήταν αποτελεσματικά στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 39′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση όταν το σουτ του Αγγελόπουλου απέκρουσε εκπληκτικά ο Καλιγάς. Η κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν στο 51′ με τα Τρίκαλα να κερδίζουν πέναλτι όταν ο Λαγούιας ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Ταξιάρχη. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καραπέτσας που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Παχατουρίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλιγά.



ΑΕΛ 1998-99

ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ : Αβραμούλης, Τσιαντούλης, Ταξιάρχης, Προβίδας, Γκουζιώτης, Γκούλιος, Μάρζετς, Κοτάκος, Κάσπερτσακ, Ιωσηφίδης.
ΜΕΣΑΙΑ ΣΕΙΡΑ : Τσακμακίδης, Ζιάγκας, Κυζιρίδης, Κατσάρας, Βενέτης, Καλλιγάς, Ρίζνιτς, Παυλίδης, Βαλκάνης, Νασιάκος, Κλάιχ.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Μαυρόπουλος, Πολυζωϊδης, Κοντοθανάσης, Πετσούλας, Παππάς, Τέας, Κοταρέλας, Γκέκας, Μίγας.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων