2001-02 : 18η : ΑΕΛ - Ναυπακτιακός 1-0

18η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ναυπακτιακός 1-0 

13 Φεβρουαρίου 2002 

Scorers: 6' Παπαδόπουλος 

ΑΕΛ (Βαγγέλης Βουρούκος): Νούσιας, Νανούλης, Παπαδόπουλος (71' λ.τ. Κυριάκος), Καρατζιώλης (68' Κοντοδήμος), Κατσάρας, Ζιάγκας, Κοντοθανάσης, Ευθυμιάδης, Μάγγος, Στάθης Ν., Ταχτιντής (92' Σακελλαρίου). 

Ναυπακτιακός (Πάρης Μεϊντάνης): Παπαδημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Ναλμπάντης, Γιαννάκης, Υφαντής, Κουσουλάς, Καρτσακλής (71' Σπυράκος), Καραμανόπουλος (58' Ρίζος), Ανδρεόπουλος, Αριτζής, Κυπαρίσσης (76' Γκάτσης).

Διαιτητής: Χαλβατζής (Ξάνθης) 
Επόπτες: Μακάκης (Καβάλας), Δροσινός (Χαλκιδικής) 
4ος: Τσέλιος (Χαλκιδικής) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 465 - 2.004 ευρώ.

Με το φτωχό αλλά δίκαιο 1-0 και με μία άμυνα για βραβείο, η ΑΕΛ μετά απο αυτή τη νίκη βρίσκεται στην προνομοιούχα 5η θέση του πίνακα βαθμολογίας.

Δηλώσεις

Βουρούκος:
"Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο ομάδες για το καθαρό τους παιχνίδι. Η δική μας ομάδα έχει όντως ενα βαρύ ψυχολογικό φορτίο, που το δημιουργεί η προσπάθεια για άνοδο. Τα παιδιά δεν είναι μαθημένα για πρωταθλητισμό... Η φανέλα είναι βαριά και δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να αποδίδουμε άριστα. Ας μας συγχωρέσουν οι φίλαθλοι γι αυτή τη μέτρια εμφάνιση. Οι τρείς βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε για ένα διόλου εύκολο πρωτάθλημα, με μικρές διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων. Κι αν μη τι άλλο ο Ναυπακτιακός σήμερα έδειξε σοβαρότητα. Ωστόσο, ήταν μονο μια μάχη και απομένουν άλλες δώδεκα μέχρι το τέλος. Απομένουν δώδεκα τελικοί που πρέπει να μας βρούνε πανέτοιμους και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σήμερα, αν προσέχαμε θα σημειώναμε και δεύτερο και τρίτο γκολ, αλλά το παιχνίδι αυτό πέρασε. Πρέπει τωρα να ηρεμήσουμε αφού ακολουθεί το ματς με τον Κιλκισιακό, που είναι οριακό και πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε..."



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων