2001-02 : 26η : Ατρόμητος - ΑΕΛ 2-0

26η αγωνιστική : Ατρόμητος - ΑΕΛ 2-0 

10 Απριλίου 2002 

Scorers: 44' Μαρίνος, 71' Γαβριλόπουλος 

Ατρόμητος (Κώστας Μαυρίδης): Θωμόπουλος, Αβραμίδης, Αραμπατζής, Μουστάκης, Μαρίνος, Πούλιος, Γαβριλόπουλος (82' Βιτεβής), Κούλης, Γκατζόγιας, Γκεοργκίεφ (74' Καραμεταξάς), Κουμπής (86' Μιλόσεβιτς).

ΑΕΛ (Κώστας Σιαβάλας): Καλλιγάς, Κυριάκος, Κοντοδήμος (86' Πλίτσης), Νανούλης, Κατσάρας, Ζιάγκας, Μπακογιάννης, Μάγγος, Στάθης Ν. (59' Καρατζιώλης), Ευθυμιάδης, Ζιάγκας. 

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)  
Επόπτες: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Τουρλουκάκης (Ηρακλείου) 

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου  

Η ΑΕΛ με μία μέτρια εμφάνιση και χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική επιθετικά, γνώρισε την ήττα απο την ομάδα του Ατρόμητου. 
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο ΣΦ Ατρομήτου έδωσε τιμητική πλακέτα στον Κώστα Σιαβάλα για την προσφορά του στην ομάδα καθώς είχε περάσει και απο την ομάδα του Ατρομήτου ως τερματοφύλακας.

Δηλώσεις

Σιαβάλας:
"Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαρηστήσω τον κόσμο του Ατρομήτου για την τιμή που μου έκανε. Να ξέρουν οτι κι εγώ τους αγαπάω και δεν τους ξεχνώ. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο γιατι ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η νίκη του είναι δίκαιη. Εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι απουσίες του Κοντοθανάση και Παπαδόπουλου τελικά μας στοίχησαν. Η νίκη είναι 100% δίκαιη."



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων