2001-02 : 14η : Καβάλα - ΑΕΛ 3-1

14η αγωνιστική : Καβάλα - ΑΕΛ 3-1 

10 Ιανουαρίου 2002 

Scorers: 27', 77' Σαλπιγγίδης, 35' Μανάφης - 90' Ευθυμιάδης 

Καβάλα: Κηπουρός, Γκόγκας, Καρυπίδης, Αμαραντίδης, Ξάνθος, Σαλπιγγίδης (86' Αριτογλίδης), Μανάφης, Βαγγελόπουλος, Αρβανιτίδης, Γεωργιάδης Ανθ. (77' Αδαμίδης), Άγγος (75' Αγγελίδης).

ΑΕΛ (Βαγγέλης Βουρούκος): Καλλιγάς, Κανωτίδης (46' Κυριάκος), Κοντοδήμος (46' Καρατζιώλης), Μπακογιάννης (40' Σακελλαρίου), Παπαδόπουλος, Παπαρίζος, Κοντοθανάσης, Στάθης, Μάγγος, Ευθυμιάδης, Ταχτιντής.     

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αθηνών) 
Επόπτες: Ιωσηφόγλου (Θεσσαλονίκης), Σίσκος (Θεσσαλονίκης)

Στραβό ποδαρικό έκανε η ΑΕΛ για το 2002 που στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην εμπειρη ομάδα της Καβάλας. Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 3-1 και απομακρύνεται απο την προνομοιούχο 5άδα ανόδου. Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βουρούκου ανακλούνε την εικόνα του αγώνα.

Δηλώσεις 

Βουρούκος: 
"Είχαμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο. Επέδρασε σίγουρα η απουσία τεσσάρων βασικών μας παικτών. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Εδώ λειπει ένας και αλλάζουν τα πλάνα σου, πόσο μάλλον τέσσερις. Πάντως είμαι δυσαρεστημένος απο την παρουσία των μισών και πλέον παικτών μου που ήταν κάτω του μηδενός και κάποια στιγμή πρέπει όλοι να αποδείξουν πως αξίζουν θέση στην εντεκάδα. Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα κι ασ βρούμε πάλι το ρυθμό μας εν όψη του αγώνα με τα Χανιά, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε την διακοπή του πρωταθλήματος. Θέλω επίσης να πώ και σ'αυτούς που δεν κάνουν άλλη δουλειά απο το να μιλάνε με μανατζαραίους, να σκύψουν πάνω απο την ομάδα και τις υποχρεώσεις της για να μην τους πάρει και τους σηκώσει..."  



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων