2001-02 : 5η : Τρίκαλα - ΑΕΛ 0-0

5η αγωνιστική : Τρίκαλα - ΑΕΛ 0-0

4 Νοεμβρίου 2001

Τρίκαλα (Λαγάρας): Καρκαμάνης. Νασιάκος Αριτζής (91' Μπλέτσος), Πράπας. Μανίκας Μιχελίδης Παπαευθυμίου, Μάνγκαν, Καρτάλης (65' Παππάς), Τρουβάς. Μουρατίδης (76' Τσιούκας).

ΑΕΛ (Βαγγέλης Βουρούκος): Νούσιας Κανοτίδης. Καρατζιόλης. Κατσάρας, Παπαρίζος. Ζιάγκας (91' Μπακογιάννης), Κοντοθανάσης, Μάγγος, Στάθης (85' Παλαιολόγος), Ταχτιντής, Κοντοδημος 

Διαιτητής: Σκουρτιάς (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 459 - 623.000 δρχ. 

Τα Τρίκαλα μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 4' ο Μιχελίδης επιχείρησε ένα χλιαρό σουτ, όμως οι αμυντικοί της Λάρισας απέκρουσαν. Στο 12' οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Κάρταλη που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Οι βυσσινι δημιούργησαν την μοναδική καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με χτύπημα φάουλ του Ζιάγκα όμως ο Καρκαμάνης απέκρουσε. 
Στην επανάληψη η Λάρισα μπήκε παθιασμένη στο γήπεδο και κυνήγησε το γκολ της νίκης. Στο 47' ο Μάγγος επιχείρησε δυνατό σουτ, μπλόκαρε όμως ο Καρκαμάνης. Ένα λεπτό αργότερα ο Κοντοδήμος με σουτ-κεραυνό έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και λόγο πριν την λήξη στο 85' ο Μάνγκαν εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.

Δηλώσεις 

Βουρούκος:
"Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να κερδίσουμε".



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων