2001-02 : 19η : Κιλκισιακός - ΑΕΛ 3-1

19η αγωνιστική : Κιλκισιακός - ΑΕΛ 3-1 

21 Φεβρουαρίου 2002 

Scorers: 28', 70' (πεν.) Ντάμπιτς, 86' (πεν.) Πλατάκης - 40 + 2' Στάθης

Αποβολή: 70' Καρατζιώλης (κόκκινη) 

Κιλκισιακός: Παπαγιαννόπουλος, Τρούπκος, Φουρκιώτης (77' Σαμουηλίδης), Δελήπαλτας, Καλπάκης, Στεφανίδης (54' Χαραλαμπίδης), Κοτάκης, Ντάμπιτς, Γουλέτας, Παπαβασιλείου (64' Παυλίδης), Πλατάκης.

ΑΕΛ (Βαγγέλης Βουρούκος): Νούσιας, Σακελλαρίου, Κατσάρας, Παπαδόπουλος, Καρατζιώλης, Ζιάγκας (85' Κυριάκος), Μάγγος (74' Ταχτιντής), Κοντοθανάσης, Στάθης (80' Κοντοδήμος), Ευθυμιάδης, Ντράγκας. 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Παπασταμάτης (Αθηνών)  
Επόπτες: Μελαμπιανάκης (Αθηνών), Κατσαφίλης (Ευβοίας) 

Γήπεδο: Πολύκαστρου  

Δύο ήταν οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την ήττα της ΑΕΛ. Οι παικτες της ΑΕΛ που δεν επέδειξαν το αντίστοιχο πάθος για τον αγώνα αλλα και σημαντικότερος παράγοντας ήταν η άσκηση βίας κατα την ανάπαυλα προς τους διαιτητές τόσο απο τους φιλάθλους όσο και απο διοικούντες της γηπεδούχου ομάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ "φωνάζει" για τις δύο φάσεις των πεναλτι, μιας και το πρώτο στην αρχή της φάσης η μπάλα είχε περάσει άουτ και στο δεύτερο η ανατροπή (σκληρό μαρκάρισμα απο τον Κατσάρα στον Πλατάκη, όπου ο πρώτος δεν παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα, πιθανότατα λόγω των ενοχών που είχε ο διαιτητής) έγινε εκτός περιοχής και θα έπρεπε να δωθεί φάουλ.
Έντονη παρουσία έκαναν περίπου 400 λαρισαίοι φίλαθλοι που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας. 


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων