2001-02 : 11η : Λεωνίδιο - ΑΕΛ 0-1

11η αγωνιστική : Λεωνίδιο - ΑΕΛ 0-1 

12 Δεκεμβρίου 2001 

Scorers: 23' Κοντοδήμος 

Αποβολή: 73' Κυριάκος (2η κίτρινη) 

Λεωνίδιο (Παπαγεωργίου): Κουτσόπουλος, Διαμαντής, Λαζάρου, Μόσχος (46' Κουρετζής), Γολεγός (79' Αποστολάκης), Εντού, Σιαμπάνης (73' Λιόσης), Ντα Σίλβα, Παπαγεωργόπουλος, Μπάρλας, Τσιάτσιος.

ΑΕΛ (Βαγγέλης Βουρούκος): Νούσιας, Κοντοδήμος, Μπακογιάννης, Κατσάρας, Νανούλης, Σακελλαρίου (63' Παλαιολόγος), Κοντοθανάσης (94' Παπαρίζος), Ζιάγκας, Κυριάκος, Ευθυμιάδης (83' Χρόνης), Μάγγος. 

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκκος (Κέρκυρας)   
Επόπτες: Ν. Νικοκάβουρας (Κέρκυρας), Χ. Καρρά (Αχαΐας) 
4ος: Παπαφίλης (Κορίνθου) 

Οι παίκτες της ΑΕΛ μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις αναγκαίες διαφοροποιήσεις στο αρχικό τους σχήμα, έδειξαν ομοιογένεια, επέβαλαν το ρυθμό τους και κατάφεραν όχι μόνο να μην απειλειθούν σοβαρά, αλλα να απειλείσουν και να προηγηθούν με 0-1 έπειτα απο ενα εκπληκτικό γκολ του Δημήτρη Κοντοδήμου που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Δραματικά ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν στο 82ο λεπτό το δοκάρι του Νούσια σταμάτησε σουτ του Κουρετζή, στο 93ο λεπτό ο Χρόνης σε μια αντεπίθεση -καρμπόν με το γκολ του Κοντοδήμου- έχασε μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το ματς και στο 95ο λεπτό, το σώμα του Κοντοδήμου ανέκοψε την πορεία της μπάλας που κατευθυνόταν στα δύχτια του Νούσια έπειτα απο σουτ του Μπάρλα. 



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων