1995-96 : 1η : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1

27 Αυγούστου 1995

Scorer 69' Βαζέχα 

ΑΕΛ (Γιάννης Μαντζουράκης) : Γεωργίου, Νεμπεγλέρας, Κολομητρούσης, Μητσιμπόνας, Νασιάκος, Ταξιάρχης, Στόικα (65' Μουρατίδης), Γ.Παπαδόπουλος (46' Τιούτιος), Φιαλά, Εμπέ, Προβίδας.

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα) : Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ.Χ.Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Γ.Σ.Γεωργιάδης, Αλεξούδης (84' Λαγωνικάκης), Μάρκος, Βαζέχα, Μαραγκός (86' Κολιτσιδάκης), Δώνης (79' Χριστοδούλου).

Διαιτητής Αργύρης Παπαχίντζιος (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες : Κάτσαρης (Θεσ/νίκης), Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας) 

Γήπεδο : Αλκαζάρ
Εισιτήρια - Εισπράξεις : 11.903 - 20.700.000 δρχ.

Στο κατάμεστο Αλκαζάρ, η ΑΕΛ θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αν η τύχη δεν της γυρνούσε την πλάτη στις δύο περιπτώσεις που η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Νικοπολίδη από ισάριθμες προσπάθειες του Νταβίντ Εμπέ. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση είναι απίστευτη η τροχιά που πήρε η μπάλα, χτυπώντας στο δοκάρι και περνώντας παράλληλα στην γραμμή της εστίας για να καταλήξει άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός σκόραρε, κόβοντας τα πόδια των βυσσινί. Η αθηναϊκή ομάδα εμφανίστηκε πιο έτοιμη αγωνιστικά λόγω της καλοκαιρινής συμμετοχής της στο champions league. Η θετική πρεμιέρα, παρά την ήττα, δημιούργησε προσδοκίες για μια καλή πορεία και τίποτα δεν προμήνυε τον κατήφορο που θα ακολουθούσε.


Η ΑΕΛ, όπως παρατάχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΟΡΘΙΟΙ : Γεωργίου, Κολομητρούσης, Φιαλά, Νασιάκος, Ταξιάρχης, Μητσιμπόνας,
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Προβίδας, Γιωργ.Παπαδόπουλος, Στόικα, Νεμπεγλέρας, Εμπέ.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων