1995-96 : 15η : ΑΕΛ - Ιωνικός 1-0

15η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ιωνικός 1-0

7 Ιανουαρίου 1996

Scorer 42' Κολομητρούσης

Αποβολή: 56' Τσακμακίδης (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Γεωργίου, Γκουζιώτης, Κολομητρούσης, Ντελόπουλος, Τζιότζιος, Νεμπεγλέρας, Στόικα, Μίλετιτς (15' Νασιάκος), Παππάς (63’ Γ.Παπαδόπουλος), Γ.Τσακμακίδης, Τσιμπίνης (72’ Μουρατίδης).

Ιωνικός (Όλεγκ Μπλαχίν) : Γιουργούσης, Παχατουρίδης, Φίλης (70' Ιορδανίδης), Κλάεβιτς, Σταματής, Καπαγερίδης (29' Ξανθόπουλος), Φρούσσος (54' Ντα Σίλβα), Τσιαντάκης, Σαββίδης, Γρίμπιλας, Νοβοχάτσκι.

Διαιτητής : Βασίλης Ζαχείλας (Θεσσαλίας)
Επόπτες : Καρακελίδης (Πέλλας), Λάππας (Αθηνών)

Γήπεδο : Αλκαζάρ
Εισιτήρια - Εισπράξεις : 1.375 - 2.227.000 δρχ.

Η ΑΕΛ είχε την ατυχία να χάσει λόγω τραυματισμού στο πρώτο 10λεπτο τον Σέρβο Μίλετιτς. Παρουσίασε όμως αγωνιστικότητα και πάθος και πάλεψε με νύχια και με δόντια για να κερδίσει το τρίποντο που θα της έδινε βαθμολογική ανάσα. Κι όλα αυτά έχοντας να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον αντίπαλο Ιωνικό αλλά και έναν τραγικό διαιτητή, τον Βολιώτη Ζαχείλα, ο οποίος παραλίγο να τινάξει στο αέρα το παιχνίδι με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του. Απέβαλλε αδικαιολόγητα τον Τσακμακίδη στο 60' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν έκανε το ίδιο με τον Σταματή που επιτέθηκε στον Στόϊκα στην σύρραξη που ακολούθησε. Άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι και κράτησε αναίτια 6λεπτη καθυστέρηση προκαλώντας εκνευρισμό σε όλο το γήπεδο. Στις καθυστερήσεις μάλιστα, ο Γεωργίου μπλόκαρε τη μπάλα σε τετ-α-τετ σουτ του Σαββίδη. Το γκολ της ΑΕΛ πέτυχε ο Κολομητρούσης και πιθανότατα η νίκη της ΑΕΛ θα ήταν λιγότερο περιπετειώδης, αν δεν υπήρχε η αποβολή του Τσακμακίδη.


Ο Κολομητρούσης και ο Γρίμπιλας σε αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τους διαιτητές του αγώνα, πριν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων