1995-96 : 14η : ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-0

14η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-0

17 Δεκεμβρίου 1995

Scorer 19' Γ.Παπαδόπουλος 

ΑΕΛ (Ανδρέας Μιχαλόπουλος) : Γεωργίου, Μουρατίδης, Γκουζιώτης, Μητσιμπόνας, Ντελόπουλος (62’ Νεμπεγλέρας), Τζιότζιος, Στόικα, Νικολάου, Γ.Παπαδόπουλος (79’ Βελετάνης), Έμπε, Γ.Τσακμακίδης (55’ Νασιάκος)

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς) : Ατματσίδης, Κωστένογλου, Κοπιτσής, Μανωλάς, Σαμπανάτζοβιτς, Κωστής, Μαλαδένης (56’ Β.Μπορμπόκης), Σαβέβσκι, Μπατίστα, Τσιάρτας (62’ Σαραβάκος), Κετσπάγια (79’ Καραγιάννης).

Διαιτητής : Λαζαρος Παπαδόπουλος (Θεσ/νίκης)
Επόπτες : Κεχαγιάς (Θεσ/νίκης), Γιαγιάτσης (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια - Εισπράξεις : 5.968 - 10.952.000 δρχ.

H ΑΕΛ αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθώντας να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις πράγμα που κατάφερε. Εκτός από το γκολ είχε και δοκάρι στο 29' με τον Έμπε, και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι, που φάνηκε πως υποτίμησαν το παιχνίδι, είχαν την υπεροχή, πίεσαν κατά διαστήματα ασφυκτικά την άμυνα της ΑΕΛ, εντούτοις δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι ισχυριζόμενοι πως ο Μητσιμπόνας ανέτρεψε τον Κωστή στο 36'.



Αναμνηστική φωτογραφία των αρχηγών Γιώργου Μητσιμπόνα και Στέλιου Μανωλά και της διαιτητικής τριπλέτας πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων