2020-21 : 23η : Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1

23η αγωνιστική : Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1 

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 

Scorers: 76' Αγκάγιεφ - 44' Ακούνια 

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74' Ούμπιδες), Μανούσος (46' Εντομβόνγκι), Χριστοδουλόπουλος (61' Αγκάγιεφ), Μουνίθ (61' Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (83' Γιακουμάκης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι (71' λ.τ. Καρανίκας), Ζίζιτς, Κερούτο, Μαξιμένκο (52' λ.τ Μιχαήλ), Κολομπίνο, Στίφλερ (60' λ.τ. Ηλιάδης), Νικολιάς, Μπεν Χατίρα (61' Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια. 

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκαγιέφ (Αζερμπαϊτζάν) 
Επόπτες: Κούλα Χασάν (Ξάνθης),Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) 
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ.Αττικής) 
VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) 
AVAR: Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαΐας) 

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου 
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Αν και προηγήθηκε του Ατρομήτου με γκολ του Ακούνια στο 44΄, η θεσσαλική ομάδα είδε τον Αγκάγεφ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 76΄ και παραμένει «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από τις 4 Νοεμβρίου.
Με σαφώς υψηλότερο βαθμολογικό κίνητρο, η Λάρισα ήταν σαφώς πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους, «χτυπώντας» με αξιώσεις στην αντεπίθεση.
Ο Στίφλερ στο 6΄ σούταρε πολύ άστοχα από καλή θέση, ο Μανδάς εξουδέτερωσε τις προσπάθειες των Νικολιά (14΄) και Μπεν Χατίρα (33΄), ενώ στο 41΄ ο Ακούνια δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά, ευρισκόμενος σχεδόν στη γραμμή του τέρματος. Σε όλα αυτά, ο Ατρόμητος είχε να αντιπαρατάξει μόλις μία καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου που πέρασε άουτ στο 31΄.
Το γκολ που δικαούταν η ΑΕΛ ήρθε τελικά στο 44΄. Από λάθος του τερματοφύλακα Μανδά ο Μπεν-Χατίρα έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, αλλά η μπάλα κατέληξε στον επερχόμενο Ακούνια που την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και δοκίμασαν με κάποια σουτ να απειλήσουν την εστία του Νάγκι, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ απείλησε στο 68΄ με τον Ακούνια, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Μανδάς, όμως οπισθοχώρησε και το πλήρωσε στο 76΄, όταν ο Αγκάγεφ, μετά από γύρισμα του Γκάλο, ισοφάρισε με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο τελευταίο τέταρτο, ήταν ο Ατρόμητος αυτός που έψαξε το νικητήριο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει.


Δύο βδομάδες νοκ-άουτ θα είναι ο Ουκρανός Μαξίμ Μαξιμένκο μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη στον χθεσινό αγώνα Ατρομήτου-ΑΕΛ.
Αντίθετα δεν εμπνέουν ανησυχία οι τραυματισμοί των Στίεφλερ και Γιακιμόφσκι.


Δηλώσεις

Φέστα:
«Είχαμε αρκετές ευκαιρίες πιθανότατα αξίζαμε να κερδίσουμε, είδα μια μεγάλη βελτίωση στην ομάδα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να αναπληρώσουμε το παιχνίδι γατί από την Τετάρτη θα παίξουμε ομάδες που είμαστε στο ίδιο επίπεδο».
Για το δεύτερο ημίχρονο:
«Είχαμε δύο τραυματίες μετά το 0-1 αποφασίσαμε να χαμηλώσουμε κι άλλο κάναμε μία-δυο ευκαιρίες αλλά κρατάω αυτό το 1-1».









Ένταση σημειώθηκε στη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος της Superleague 1 της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο. Στα επίσημα του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου ο Αλέξης Κούγιας είχε έντονη λογομαχία με φιλάθλους του Ατρομήτου και επικράτησε αναστάτωση. Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων με τον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, να προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Τελικά ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» μαζί με το γιο του, Χρήστο Κούγια, που είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποχώρησαν από το γήπεδο στο 71ο λεπτό.









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων