1995-96 : 28η : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 4-1

28η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 4-1

7 Απριλίου 1996

Scorers: 12' Κολομητρούσης, 22' Νικολάου, 78' Έμπε, 87' Νεμπεγλέρας - 72' (πέν.) Κλάιχ

ΑΕΛ (Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Γεωργίου, Παπαδόπουλος (46' Ντβίρνικ), Γκουζιώτης, Παυλίδης, Κολομητρούσης, Ταξιάρχης, Στόϊκα (58' Τζιότζιος), Νικολάου, Έμπε, Νεμπεγλέρας, Δ.Τσακμακίδης (85' Βελετάνης).

Παναχαϊκή (Χρήστος Αρχοντίδης): Δάφκος, Κομιανός, Αργυρόπουλος, Κάλλα, Ρούσσος, Καριμποφ, Συρίγος (46' Σαμαράς), Νόβακ (46' Αναστασάκος), Αντωνάκος (66' Ανδρούτσος), Βαΐτης, Κλάιχ.

Διαιτητής: Σωτήρης Βοργιάς (Αθηνών)
Επόπτες: Δέδης (Αθηνών), Γιατσάτσος (Πειραιά) 

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια - εισπράξεις: 1.332 - 2.120.000 δρχ.

Το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν για την ΑΕΛ, και ό,τι πιο θετικό μπορεί να θυμάται κάποιος από μια καταστροφική χρονιά. Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος για την ΑΕΛ που δεν άφησε την ομάδα της Πάτρας να αντιδράσει. Δύο γρήγορα γκολ, έβαλαν από νωρίς τους βυσσινί στη θέση του οδηγού. Με κορυφαίο τον Κολομητρούση -σκόρερ του πρώτου γκολ- που ήταν το Α και το Ω της ομάδας, η ΑΕΛ κυριάρχησε δείχνοντας αποφασισμένη να πάρει το ματς. Και, παρά την προσπάθεια του διαιτητή Βοργιά να βάλει την ομάδα της Πάτρας στο παιχνίδι καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι στο 73' με το οποίο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, η ΑΕΛ αντέδρασε πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της. Έτσι, πλησίασε στους 4 βαθμούς την ομάδα της Πάτρας, ανανεώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2024-25

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων