1991-92 : 34η : ΑΕΛ - Πανιώνιος 4-0

34η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανιώνιος 4-0 

7 Ιουνίου 1992 

Scorers: 36' Ντα Σίλβα, 40', 50', 52' Στόϊκα

ΑΕΛ (Κρίστο Μπόνεφ): Μιχαήλ (69' Παπαγιαννόπουλος), Αγορογιάννης, Αλεξούλης, Μάγγος, Γκαλίτσιος, Νασιάκος, Τσιμπίνης, Τσουκάλης, Ντα Σίλβα, Μήλος, Στόϊκα (64' Τσακμακίδης).

Διαιτητής: Αλέξανδρος Ναζίρης (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια - εισπράξεις: 2.169 - 1.670.100 δρχ.

Η ΑΕΛ έκανε το καθήκον της και πήρε την νίκη σιγουρεύοντας την παραμονή της στην κατηγορία μιας και με κάποιους συνδιασμούς θα την έστελναν στην Β. Κατα τη διάρκεια του αγώνα τα αποτελέσματα άλλων αγώνων δείχνουν να "βολεύουν" μαθηματικά την ΑΕΛ αλλά ο Πανιώνιος βρισκόταν στην θέση υποβιβασμού. Ο Πανιώνιος μετά το τέλος του αγώνα κατηγόρησε την ΑΕΛ γιατί δεν επέτρεψε τον Πανιώνιο να πάρει το παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχη κατάσταση βρισκότανε τελευταία αγωνιστική και ο Μακεδονικός το 1982-83, όταν έπαιζε την κατηγορία με την ΑΕΛ όπου και πάλι έκανε το καθήκον της και πήρε το ματς ακόμη κι αν ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και ο Πανιώνιος εκείνη τη σεζόν σώθηκε ενώ ο Μακεδονικός υποβιβάστηκε.
Να σημειωθεί ότι, ο Στόϊκα έκανε hat-trick αλλά, το πρώτο τέρμα που πέτυχε στο 40ο λεπτό, έμελλε να είναι το 600ο τέρμα της ΑΕΛ, στην μεγάλη κατηγορία.



ΑΕΛ 1991-92 Ομαδική φωτογραφία

Όρθιοι πάνω σειρά: Γιάννης Βαλαώρας, Λευτέρης Μήλος, Κώστας Ταξιάρχης, Άγγελος Γεωργίου, Γιάννης Γκαλίτσιος, Χρήστος Μιχαήλ, Ανδρέας Ζέρμας, Γιώργος Παπαντωνίου, Γιάννης Τσακμακίδης

Όρθιοι μεσαία σειρά: Κρίστο Μπόνεφ (προπονητής) , Γιώργος Παππαγιανόπουλος, Γιάννης Λόης, Βαγγέλης Νασιάκος, Θανάσης Ντελόπουλος, Τριαντάφυλλος Μάγγος, Βαγγέλης Τσουκάλης, Γιώργος Αγορογιάννης, Γιώργος Δοδοντσάκης, Δημήτρης Τσαπατώρης, Θόδωρος Κυριακούλης, Δημήτρης Παραφέστας (βοηθός προπονητή)

Καθιστοί: Πάολο Ντα Σίλβα, Γκότσο Πέτκωφ, Δημήτρης Κουτσούκης, Δημήτρης Τζιότζιος, Θόδωρος Βουτυρίτσας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Λάζαρος Κυριλίδης, Γιώργος Τσιμπίνης, Στέφαν Στόικα, Σταύρος Γκουντουβάς, Βαγγέλης Καλογερόπουλος.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων