1991-92 : 1η : ΑΕΛ - Δόξα Δράμας 1-1

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Δόξα Δράμας 1-1 

1 Σεπτεμβρίου 1991 

Scorers : 72' Πέτκοφ - 82' Χιονάς 

ΑΕΛ (Κρ.Μπόνεφ) : Κυριακούλης, Παπαντωνίου, Αγορογιάννης, Κυριλλίδης, Γκαλίτσιος, Νασιάκος (70’ Τσιμπίνης), Στόικα, Ντα Σίλβα (46’ Βουτυρίτσας), Καλογερόπουλος, Τσουκάλης, Πέτκοφ.

Δόξα Δράμας (Κ.Καραπατής) : Παπαδόπουλος, Κιοσσές, Τελίδης, Στεφανίδης, Παπαθεοδώρου, Χιονάς, Γ.Χ.Γεωργιάδης, Αλεξανδρίδης, Ιορδανίδης (61’ Μουρατίδης), Μιλοσάβλιεβιτς (80’ Γ.Σ.Γεωργιάδης), Άλεξιτς.

Διαιτητής : Σωτήρης Βοργιάς (Αθηνών) 
Επόπτες : Φουτσιτζίδης – Μικρόπουλος (Αθηνών) 

Γήπεδο : Αλκαζάρ 
Εισιτήρια-Εισπράξεις : 7.938 – 6.562.000 δρχ.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο δίλεπτο 18’-19’ η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τετ-α-τετ του Πέτκοφ που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στην αντεπίθεση η Δόξα είχε δοκάρι με τον Ιορδανίδη. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν τα νώτα τους αλλά ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Οι βυσσινί θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στην επανάληψη, αφού σκόραραν πρώτοι με το εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πέτκοφ, αλλά στο τέλος θα μπορούσαν να χάσουν κιόλας αφού, μετά την ισοφάριση, η Δόξα σε μία περίπτωση είχε την ευκαιρία να σκοράρει. Μετά το τέλος του αγώνα πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκε έξω από τη θύρα των επισήμων αποδοκιμάζοντας τους διοικούντες της ΠΑΕ, για την πώληση του Καραπιάλη στον Ολυμπιακό.


Η ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος .

ΟΡΘΙΟΙ : Καλογερόπουλος, Κυριακούλης, Πέτκοφ, Γκαλίτσιος, Νασιάκος, Αγορογιάννης.

ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Κυριλλίδης, Παπαντωνίου, Τσουκάλης, Στόικα, Ντα Σίλβα.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων