1974-75 : 1η : ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-0

1η αγωνιστική : ΑΕΛ – Ατρόμητος Αθηνών 0-0

29 Σεπτεμβρίου 1974

ΑΕΛ (Ιβ.Κότσεφ) : Σιαβάλας, Χιλ, Μ.Σεϊταρίδης, Δράμαλης, Χάιτας (46’ Λέλλης), Κυριακίδης (79’ Χαριτίδης), Στεργιάδης, Ρακιτζόγλου, Βαγιέχο, Μαντζουράκης.

Ατρόμητος Αθηνών (Κ.Λινοξυλάκης) : Κωνσταντινίδης, Τζαμτζής, Τσιβγούλης (70' Καραλής), Λιάκουρης, Ζαντέρογλου, Καψιμάλης, Τσουμάκης, Κότσαλος, Βακάλης, Στολίγκας (88' Ράπτης), Μισαηλίδης.


Διαιτητής : Μίχας 


Γήπεδο : Αλκαζάρ 

Εισιτήρια - εισπράξεις 8.166 - 542.910 δρχ.

Απογοητευτική η ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα. Οι βυσσινί, αν και διατήρησαν την πρωτοβουλία στο α' ημίχρονο, ήταν φλύαροι και επιδίδονταν κυρίως σε άσκοπες ατομικές ενέργειες. Η κατάσταση βελτιώθηκε στην επανάληψη με την είσοδο του Λέλλη ως σέντερ μπακ και την προώθηση του Δράμαλη στους μέσους. Η ΑΕΛ αύξησε την πίεση αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Μαχητικός ο Μανώλης Ρακιτζόγλου που πάλευε μόνος του, αφού Βαγιέχο και Ματζουράκης υστέρησαν, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Πρόδρομος Κυριακίδης που μάλλον λανθασμένα αντικαταστάθηκε. Οδυσσέας Βακάλης, Βαγγέλης Κότσαλος και ο έμπειρος Χρήστος Ζαντέρογλου οι κορυφαίοι του Ατρομήτου.


Η εντεκάδα της ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΟΡΘΙΟΙ : Μ.Σεϊταρίδης, Ρακιτζόγλου, Σιαβάλας, Δράμαλης, Παγκαρλιώτας, Χιλ.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Χάιτας, Μαντζουράκης, Κυριακίδης, Στεργιάδης, Βαγιέχο.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων