2002-03 : 1η : ΗΛΤΕΞ Λύκοι - ΑΕΛ 2-0

1η αγωνιστική : ΗΛΤΕΞ Λύκοι - ΑΕΛ 2-0

25 Αυγούστου 2002

Scorers : άνευ αγώνα

Λύκοι : Τσικμίσογλου, Παπαχρήστος, Σαμαράς, Κ. Γεωργιάδης, Καλόγηρος, Μπερισβίλι, Η. Γεωργιάδης (55' Ιωάννου), Π. Παππάς (65'Κοσίδης), Ν. Παππάς Μόσχου, Σιαμπάνης (77' λαδάκης). 

ΑΕΛ (Τάκης Σουρλατζής): Νούσιας, Κοντοδήμος, Ν. Βιλανάκης, Παλαιολόγος (31 Τσάγγαρης), Κοντοδήμος, Χρόνης, Ζιάγκας, Μπακογιάννης, Πλίτσης (74' Κοτζαφίλιος), Τσακμακίδης, Φλώρος. 

Διαιτητής : Τσέλιος (Χαλκιδικής)
Επόπτες: Χρηστάκης (Ξάνθης), Κλημαντάκης (Χαλκιδικής) 

Γήπεδο «Στέλιος Ηλιάδης» Καλοχώρι 
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 302 - 1.510 ευρώ 


Με το αριστερό μπήκε στη νέα περίοδο, η Λάρισα, αν και γι αυτό δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη ούτε οι παίκτες ούτε ο προπονητής της, ίσως ούτε και οι οπαδοί της. Ο αγώνας με τους Λύκους στο Καλοχώρι πήρε άδοξο τέλος στο 84', λόγω τραυματισμού του επόπτη Κλημαντάκη και το φύλλο αγώνα είναι καταδικαστικό για τους Θεσσαλούς, παρότι ισχυρίζονται πως δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συνέβη... Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 84' και οι Λύκοι με τη Λάρισα ήταν ισόπαλοι με σκορ 1-1, όταν ο βοηθός διαιτητή Κλημαντάκης σωριάστηκε στο έδαφος. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να συνέλθει, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό κι έτσι το ματς διεκόπη οριστικά. «Στο 84' του παιχνιδιού ο βοηθός μου Κλημαντάκης δέχθηκε αντικείμενο κατά δήλωσή του (προφανώς πέτρα) και διέκοψα το παιχνίδι γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει», ανέφερε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Τσέλιος (Χαλκιδικής). Αντικείμενο, ωστόσο, δεν βρέθηκε, ενώ ούτε ο τραυματισμός του επόπτη ήταν σοβαρός. Το τελευταίο το επιβεβαίωσαν και οι γιατροί του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» όπου διακομίσθηκε ο Κλημαντάκης μετά τη διακοπή του παιχνιδιού. Ο ίδιος ο επόπτης, πάντως, ισχυρίστηκε ότι παρότι το τραύμα ήταν επιφανειακό, αισθανόταν έντονη ζαλάδα και πόνους στον αυχένα. 

Η ιστορία αυτή χάλασε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Οι Λύκοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 20' με κεφαλιά του Πέτρου Παππά, η Λάρισα όμως ισοφάρισε στο 29' με πλασέ του Μιμη Τσακμακίδη. Στα 40' δυνατό σουτ του Μπερισβίλι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στο 78' οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για ένα ανύπαρκτο οφσάιντ που υπέδειξε ο Κλημαντάκης. Αυτή η φάση ξεσήκωσε την οργή του κόσμου, με τα γνωστά επακόλουθα... 

Η ΑΕΛ θα γνωρίσει τιμωρία με μείον τρεις (-3) βαθμούς και πρόστιμο 2.800 ευρώ, με τον αγώνα 2-0 υπέρ των Λύκων, διότι η ΑΕΛ θεωρήθηκε υπαίτια για την διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα.





Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ στο γήπεδο Καλοχωρίου.


Απο την εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας"





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων