2003-04 : 19η : Ποντιακός Νέας Σάντας - ΑΕΛ 1-3

19η αγωνιστική : Ποντιακός Νέας Σάντας - ΑΕΛ 1-3 

14 Ιανουαρίου 2004 

Σκόρερς: 26' Δούμας - 14' Γρηγορίου, 83' Καπρινιώτης, 90+ 5' Κοντοδήμος

Ποντιακός ΝΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Μπούρκας, Ακπαρίδης, Μωυσίδης, Μπαξεβάνης, Λαζαρίδης, Μανωλούδας (78' Ζάϊκος Π.), Νικοπολιτίδης, Θωμαΐδης (40' Γκορτσούλης), Γκέρτσος, Μονοσέλιτζε (79' Μαρτιναίος), Δούμας.

ΑΕΛ (Τάκης Παραφέστας): Λεκίδης, Κατσάρας, Κεχαγιάς, Σωτρίνης (58' Ζιάγκας), Θεοδοσιάδης, Κακαζούκης, Κοντοδήμος, Καπρινιώτης (85' Φλώρος), Κυπαρίσσης, Μποζίλοφ (65' Παπακώστας), Γρηγορίου.

Διαιτητής: Άγγελος Χάνου (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Αναστασόπουλος (Θεσσαλονίκης), Κατσικογιάννης, (Θεσσαλονίκης)
4ος: Φεσλίογλου (Θεσσαλονίκης)
Παρατηρητής: Δινάκης (Πέλλας)   

Γήπεδο: Ποντιακού Νέας Σάντας
Εισιτήρια: 635

Η ΑΕΛ στο Κιλκίς αντιμετώπισε την ομάδα του Ποντιακού, ουραγός στην βαθμολογία αλλά με ιδιαίτερη ανταγωνιστικότητα ανάγκασε την ΑΕΛ να αγωνιζεται μέχρι το 80ο λεπτό με άγχος. Πεντακόσιοι Λαρισαίοι εκδρομείς βρέθηκαν στο Κιλκίς και υποστήριζαν με πάθος τις προσπάθειες των βυσσινι. 
Στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Γρηγορίου κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισσοφάρισαν στο 26ο λεπτό με τον Δούμα κάνοντας το 1-1 αφυπνώντας τους. Ο Ποντιακός με αμυντικό σχήμα προσπαθούσε να φανεί απειλητικός με αντεπιθέσεις και οι βυσσινί προσπαθούσαν να αποσπάσουν την άμυνά τους. Οσο περνούσε η ώρα οι βυσσινί έδειχναν να δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να βρούνε διαδρόμους και η λύτρωση ήρθε στο 80ο λεπτό όταν ο Κοντοδήμος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κυπαρίσσης έκανε κεφαλιά πάσα στον Κατσάρα που σούταρε στην εστία αλλά κόντραρε και δόθηκε νέο κόρνερ. Το νέο κόρνερ απο την άλλη πλευρά εκτέλεσε και πάλι ο Κοντοδήμος και έφτσε στα πόδια του Καπρινιώτη ο οποίος με εύκολο πλασέ έκανε το 1-2 στο 83ο λεπτό. Κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κοντοδήμος στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων,  με σουτ βολίδα έξω απο την περιοχή κάνοντας το τελικό 1-3. 







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων